Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Εμπορική συμφωνία με τη γερμανική ”G U”

Την υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με την πολυεθνική εταιρία ”G U”, ανακοίνωσε η Αλουμύλ Μυλωνάς. Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της ”G U” από την Αλουμύλ σε Μέση Ανατολή και Βαλκάνια.

Αλουμύλ: Εμπορική συμφωνία  με τη γερμανική ”G U”
Στην υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με την πολυεθνική εταιρία γερμανικών συμφερόντων ”GRETSCH-UNITAS Gmbh”, γνωστή ως ”G U”, προχώρησε η Αλουμύλ Μυλωνάς.

Η ”G U”, η οποία αποτελεί έναν εκ των σημαντικότερων ομίλων παγκοσμίως στο πεδίο της, κατασκευάζει εξαρτήματα για ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου, εξαρτήματα πλαστικών κουφωμάτων (PVC) και ηλεκτρονικά συστήματα λειτουργικής διαχείρισης κτιρίων.

Σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ότι η ”G U” παραχωρεί την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην Αλουμύλ Μυλωνάς για χώρες της Μέσης Ανατολής και τα Βαλκάνια.

Παράλληλα, η Αλουμύλ Μυλωνάς αναλαμβάνει τη διάθεση των προϊόντων της ”G U” σε όλες τις χώρες της Ευρώπης στις οποίες δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, αλλά και σε χώρες του Αραβικού κόσμου, στις οποίες η Αλουμύλ Μυλωνάς θα αποτελεί τον κύριο διανομέα (master dealer). Η συμφωνία θα εκτελείται μέσω της θυγατρικής ”G U HELLAS”.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Διοίκηση της Αλουμύλ Μυλωνάς εκτιμά ότι η νέα αυτή στρατηγική συνεργασία, θα διευρύνει σημαντικά τον κύκλο πωλήσεων της εταιρίας, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην ευρωπαϊκή και ασιατική αγορά.

* Η ”GRETSCH-UNITAS Gmbh” είναι η μητρική εταιρία του ομώνυμου ομίλου, με έδρα τη Στουτγάρδη. Ο ιδρυτής του ομίλου Victor Gretsch ξεκίνησε την παραγωγή παραθύρων και εξαρτημάτων το 1907. Σήμερα η ”G U” αριθμεί περισσότερους από 3.300 συνεργάτες παγκοσμίως, ενώ από το 1987 δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής της εταιρίας ”G U Hardware Inc.” και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v