Υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας Vodafone - Γερμανού

Εμπορική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Vodafone και η Γερμανός, βάσει της οποίας από τις 3 Φεβρουαρίου 2003 τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Vodafone θα διατίθενται από τα 300 καταστήματα της αλυσίδας Γερμανός.

Υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας Vodafone - Γερμανού
Στη σύναψη εμπορικής συμφωνίας προχώρησαν οι εταιρίες Vodafone – Πάναφον και Γερμανός.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βάσει της εν λόγω συμφωνίας, από τις 3 Φεβρουαρίου 2003 τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Vodafone θα διατίθενται και από τα 300 καταστήματα της αλυσίδας Γερμανός, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην περαιτέρω διεύρυνση της συνδρομητικής της βάσης της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εν λόγω συμφωνία χαρακτηρίζεται ως στρατηγική κίνηση της Vodafone, που είναι σε απόλυτη συνάφεια με τον πρόσφατο εξωδικαστικό συμβιβασμό σύμφωνα με τον οποίο οι δύο εταιρίες παραιτήθηκαν αμοιβαία από τις εκατέρωθεν απαιτήσεις, που είχαν προκύψει από τη σύμβαση εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των Unifon Α.Ε. και Γερμανός ΑΒΕΕ, στις οποίες η Vodafone – Πάναφον είχε υπεισέλθει ως καθολικός διάδοχος μετά τη συγχώνευσή της με τη Unifon το 2001.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v