Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

Tην Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2003, αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 190.537 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της EFG Eurobank Ergasias, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω άσκησης του διακιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών από το προσωπικό.

Eurobank: Ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
Tην Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2003, αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των 190.537 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της EFG Eurobank Ergasias, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, λόγω μερικής ασκήσεως από το προσωπικό και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών σε τιμή διάθεσης μετοχής 7,98 ευρώ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας, η καταβολή του ποσού της ανωτέρω αύξησης, η οποία δεν αποτελεί τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στις 2.12.2002.

Η πιστοποίηση καταβολής της ανωτέρω αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου καταχωρήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 28.1.2003.

Σημείώνεται τέλος, ότι οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2003, στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων.

Ανακοινώνεται επίσης από την Τράπεζα, ότι από τις 30 Ιανουαρίου 2003, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών στο Χ.Α., θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, λόγω της ανωτέρω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v