Lannet: Πάνω από 65.000 οι πελάτες το 2002

Πάνω από 65.000 πελάτες ήταν αυτοί που επέλεξαν να συνδεθούν με το δίκτυο της εταιρίας Lannet κατά το 2002, εκ των οποίων οι 4.935 ήταν εταιρικοί πελάτες της εταιρίας.

Lannet: Πάνω από 65.000 οι πελάτες το 2002
Πάνω από 65.000 ήταν οι πελάτες που επέλεξαν να συνδεθούν με το δίκτυο της Lannet κατά τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας της εταιρείας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα, στις 31 Δεκεμβρίου 2002 ο αριθμός των πελατών της εταιρείας διαμορφώθηκε σε 65.324, εκ των οποίων οι 4.935 ήταν εταιρικοί πελάτες. Ο αριθμός των πελατών παρουσιάζει μια αύξηση της τάξης του 121% σε σχέση με το εξάμηνο του εξεταζόμενου έτους, ενώ εντυπωσιακός ήταν ο ρυθμός αύξησης των συνδεδεμένων εταιρειών που διαμορφώθηκε σε 158% πλησιάζοντας τις 5.000 επιχειρήσεις

Οι συνδέσεις της Lannet στις 31 Δεκεμβρίου 2002 ανήλθαν σε 203.546 ενώ για το μήνα Δεκέμβριο μέσω του δικτύου της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν κλήσεις που ξεπέρασαν σε διάρκεια τα 48. εκατ. λεπτά, αριθμός που αντιπροσωπεύει μια αύξηση της τάξης του 60% (σε σχέση με το προηγούμενο μήνα).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας η αύξηση των συνδέσεων υποβοηθήθηκε από το λανσάρισμα της υπηρεσίας Lannet Easy με Dect, που αφορούσε τη σύνδεση στο δίκτυο της εταιρείας με την ταυτόχρονη διάθεση ασύρματου τηλεφώνου.

Στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνετο και δωρεάν χρόνος ομιλίας σε αστικές κλήσεις, μιας ώρας κάθε μήνα για έναν χρόνο. Η διάθεση της προσφοράς ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 2002 και μέχρι το τέλος του έτους είχαν διατεθεί περισσότερες από 10.000 συσκευές. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους (90% περίπου), οι συσκευές αποκτήθηκαν από νέους πελάτες.

Σημαντική επίσης ήταν και η συμβολή των συνεργαζόμενων δικτύων διανομής, όπως το παράλληλο δίκτυο και το Direct τμήμα πωλήσεων του Ομίλου Καταστημάτων Γερμανός, το δίκτυο καταστημάτων Πάπιστας και το δίκτυο καταστημάτων της Space Phone.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lannet κ Σταύρος Παπαπαναγιώτου δήλωσε σχετικά με την αύξηση των πελατών της εταιρείας ότι : ”όλο και περισσότεροι πελάτες εμπιστεύονται το δίκτυό μας για την κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών τους αναγκών, τόσο σε οικιακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η αξιοπιστία του δικτύου αλλά και οι ανταγωνιστικές τιμές μας φέρνουν στην πρώτη θέση από πλευράς χρήσης. Η ανάπτυξη της εταιρείας στο άμεσο μέλλον με την εφαρμογή όλων των ρυθμίσεων που επιβάλλει η ΕΕΤΤ, όπως η προεπιλογή φορέα και η φορητότητα αριθμών, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v