Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Προς επίλυση των ”αγκαθιών” στην Κύπρο

Ένα βήμα πριν από την επίτευξη συμφωνίας με την Κυπριακή Δημοκρατία, με σκοπό τη δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ με αμιγώς επιχειρηματικά κριτήρια, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του οργανισμού.

ΟΠΑΠ: Προς επίλυση των ”αγκαθιών” στην Κύπρο
Ένα βήμα πριν από την επίτευξη συμφωνίας με την Κυπριακή Δημοκρατία, με σκοπό τη δραστηριοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ με αμιγώς επιχειρηματικά κριτήρια, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η διοίκηση της ΟΠΑΠ, καθώς από σήμερα το πρωί οριοθετούνται και οι τελευταίες παράμετροι που θα διέπουν τη λειτουργία του Οργανισμού στη Μεγαλόνησο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΑΠ δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1964 μέσω 160 πρακτορείων, τα οποία όμως προς το παρόν προσφέρουν στους κατοίκους της χώρας τη δυνατότητα συμμετοχής μόνο στα αριθμοπαιχνίδια (Λόττο, Τζόκερ κ.α. ) και Προ-πο, χωρίς να δύναται η ΟΠΑΠ να αποκομίσει επιχειρηματικό κέρδος από αυτές τις δραστηριότητες.

Με βάση τη νέα συμφωνία που επιτυγχάνεται, η ΟΠΑΠ θα έχει τη δυνατότητα προσφοράς όλων των υφιστάμενων παιχνιδιών και προπάντων τη δυνατότητα να παρακρατά μέρος των εσόδων.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει, σύμφωνα με ανώτατα στελέχη της διοίκησης της ΟΠΑΠ, τη συνεχιζόμενη προσπάθεια που καταβάλλεται με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της κερδοφορίας και της δυναμικής του Οργανισμού, ενώ ιδιαιτέρως σημαντικό είναι το γεγονός πως η τελική συμφωνία επιτυγχάνεται πριν από τη διενέργεια των εκλογών στη Κύπρο.

Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση της ΟΠΑΠ ολοκληρώνει επιτυχώς, όπως τονίζουν τα ίδια στελέχη, το πρώτο σκέλος των στρατηγικών κινήσεών της στο εξωτερικό, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο εντός των προσεχών μηνών, να εντείνει τις προσπάθειες επίτευξης εμπορικών συμφωνιών με άλλους καταξιωμένους κρατικούς φορείς διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στον ευρύτερο Βαλκανικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v