Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμφύλιος και εξώδικα στην οικογένεια Παυλίδη, εμπλοκή με την εξαγορά

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και εξώδικα κατά του Χριστόφορου Παυλίδη από τους Χριστίνα Παυλίδου, Κυριάκο Παυλίδη, Αχιλλέα Χατζόπουλο και Μακρίνα Αθανασιάδου. Τι υποστηρίζουν για ένα deal που έγινε σε «δόσεις». Τι ζήτησε από τον Χρ. Παυλίδη η Deloitte, το οποίο δεν έλαβε. Τι απαντά ο Χριστόφορος Παυλίδης.

Εμφύλιος και εξώδικα στην οικογένεια Παυλίδη, εμπλοκή με την εξαγορά

Τα... «ρέστα» τους, που σύμφωνα με τους ίδιους, ξεπερνούν τα 350 εκατ. ευρώ, ζητούν από τον Χριστόφορο Παυλίδη οι πρώην μέτοχοι της Μάρμαρα Παυλίδη, οι δύο εκ των οποίων είναι αδέλφια του και οι υπόλοιποι δύο είναι εξ αγχιστείας συγγενικά του πρόσωπα.

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κατά του Χριστόφορου Παυλίδη, οι πρώην μέτοχοι της Μάρμαρα Παυλίδη, κ.κ. Χριστίνα Παυλίδου, Κυριάκος Παυλίδης, Αχιλλέας Χατζόπουλος και Μακρίνα Αθανασιάδου, κατηγορούν τον κ. Χριστόφορο Παυλίδη, ιδιοκτήτη σήμερα της εταιρείας, ότι μεθόδευσε την πώληση της εταιρείας στην ECM Partners τον περασμένο Μάρτιο προς 266 εκατ. ευρώ -σ.σ. 252,825 εκατ. ευρώ για το σύνολο των μετοχών της Μάρμαρα Παυλίδης και 14 εκατ. ευρώ για την ΑΠΕ ENERGARM 2-, για να τους «πετάξει έξω» και να την επαναγοράσει πέντε μήνες αργότερα.

Όπως υποστηρίζουν στην αίτηση που κατέθεσαν ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Δράμας στις αρχές Νοεμβρίου, έχουν πέσει θύματα ενορχηστρωμένης απάτης από τον Χριστόφορο Παυλίδη και τους συνεργάτες του.

Σε άλλο σημείο της αίτησης που βρίσκεται στη διάθεση του Euro2day.gr, αναφέρουν: «Συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε πέσει όλοι θύματα του εγκληματικού σχεδίου του Χριστόφορου Παυλίδη, αδελφού μας, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την αδελφική μας σχέση και τη μεταξύ μας εμπιστοσύνη, συνεπικουρούμενος μάλιστα από τρίτα πρόσωπα, στενούς του συνεργάτες, μεθοδευμένα μας πέταξε έξω από την εταιρεία, αποκρύπτοντας τα πραγματικά γεωλογικά δεδομένα και τη δυναμικότητα των λατομείων της εταιρείας και παρουσιάζοντας ψευδή τέτοια, ώστε να πειστούμε να μεταβιβάσουμε το σύνολο των μετοχών μας στις εταιρείες του ομίλου, με τίμημα ιδιαίτερα χαμηλό και μη ανταποκρινόμενο στην αξία της».

Κατηγορούν δε τον κ. Χριστόφορο Παυλίδη ότι έχοντας «λόγω της θέσης του και της εμπειρίας του, πλήρη εικόνα της προοπτικής της εταιρείας και των αποθεμάτων των υφιστάμενων κοιτασμάτων (παλιού και νέου) είχε εξαρχής σχεδιάσει την πώληση και επαναγορά της εταιρείας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε σε χρονικό διάστημα μόλις 5 μηνών να αποκτήσει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου και τον πλήρη έλεγχο του ομίλου, σε βάρος της παρουσίας τους με την απόκρυψη της πραγματικής κατάστασης και της προοπτικής της, αλλά και με την επί μακρό χρονικό διάστημα ψευδή παράσταση της εικόνας των αποθεμάτων των λατομείων».

Το ιστορικό και η απόφαση της πώλησης

Η εταιρεία Μάρμαρα Παυλίδη, που σήμερα εξάγει σε 40 χώρες, έχει στο δυναμικό της 11 ενεργά λατομεία σε Δράμα, Καβάλα, Βόλο, Εύβοια, Θάσο, Αλβανία, Σκόπια και Βουλγαρία, παράγει ετησίως περισσότερους από 300.000 τόνους ακατέργαστων όγκων μαρμάρου, 600.000 τ.μ. επεξεργασμένου μαρμάρου, δυνατότητα παραγωγής που αγγίζει το 1 εκατ. τ.μ. και μεταξύ των πελατών της είναι η νέα πτέρυγα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, η μαρίνα Βουλιαγμένης, ο πύργος Porche Design Tower στο Μαϊάμι και τα κεντρικά γραφεία του ομίλου Αγγελικούση, ιδρύθηκε το 1980 από τον Ευκλείδη Παυλίδη.

Το 2013, τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε ο Χριστόφορος Παυλίδης, διαδεχόμενος τον Αχιλλέα Χατζόπουλο και προσλαμβάνοντας στη θέση του Γενικού Διευθυντή τον Νικόλαο Δημαρέλλη, ο οποίος σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες λειτούργησε εις βάρος των συμφερόντων τους, ως όργανο του Χρ. Παυλίδη.

Πέντε χρόνια αργότερα, το 2018, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι μέτοχοι της εταιρείας αποφάσισαν ότι η τρίτη γενιά δεν θα ασχοληθεί ενεργά με την εταιρεία και ξεκίνησαν να σκέφτονται την πιθανότητα ένταξης στο Χρηματιστήριο, ή εναλλακτικά την ανάθεση του management σε τρίτο, ή ακόμη την πώληση της επιχείρησης. Τελικά συμφώνησαν να ερευνήσουν την πιθανότητα της συντεταγμένης πώλησης, ώστε να επιτευχθεί το υψηλότερο δυνατό τίμημα.

Όπερ και εγένετο. Λίγους μήνες αργότερα και εντός του 2018, φέρεται ότι εμφανίσθηκε στο προσκήνιο ενδιαφερόμενος επενδυτής. Πρόταση που απορρίφθηκε, όπως υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες, από τον Χριστόφορο Παυλίδη κατηγορηματικά, ο οποίος όμως προσδιόρισε ταυτόχρονα την αξία της εταιρείας με τη φράση «εγώ δεν πουλάω κάτω από 600 εκατ. ευρώ», όπως αναφέρουν στο δικόγραφο.

Σύμφωνα με τους ίδιους, από εκείνη τη στιγμή ο Χριστόφορος Παυλίδης «άρχισε να επεξεργάζεται σχέδιο "έξωσής" μας από την εταιρεία και πλήρους κατάληψης αυτής δια της πώλησης και επανεξαγοράς της από τον ίδιο σε ιδιαίτερα χαμηλό και μη ανταποκρινόμενο στην αξία της τίμημα».

Οι πρώτες κρούσεις εξαγοράς

Τον Απρίλιο του 2021, όπως καταγγέλλουν, ο Χριστόφορος Παυλίδης «άρχισε με αληθοφανείς δικαιολογίες να εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος σχετικά με την κατάσταση των λατομείων και ιδίως του λατομείου εξόρυξης του μαρμάρου ARISTON… και άρχισε να μας μεταφέρει μια ζοφερή εικόνα της κατάστασης του λατομείου, χωρίς καμία προοπτική για το μέλλον».

Όπως υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες, ο Χριστόφορος Παυλίδης «σε κάθε μας συνάντηση, συνέχιζε την ανωτέρω μόνιμη επωδό του λέγοντας συνεχώς ότι αν δεν πουλήσουμε τώρα, θα χάσουμε την ευκαιρία, το παλιό κοίτασμα είναι σχεδόν μηδενικό, δεν θα μπορέσουμε να πουλήσουμε ούτε μετά από 10 χρόνια… δεν θα υπάρχει καμία προοπτική, πρέπει να πουλήσουμε σύντομα, γιατί διαφορετικά θα υποστούμε μεγάλη καταστροφή…».

Εντέλει, στις αρχές του 2022, υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου ενημερώνει τους μετόχους ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής, ο οποίος αρχικά θα ήθελε να αγοράσει το 40% των μετοχών, μετά από 2 έτη επιπλέον 40% και ανάλογα με την πορεία της εταιρείας και σε μεταγενέστερο χρόνο, το υπόλοιπο 20%.

Η συγκεκριμένη πρόταση, η οποία δεν συμβάδιζε με το σχέδιο της συντεταγμένης πώλησης, απορρίφθηκε. Λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου του 2022, στο προσκήνιο μπαίνει η York Capital Management, η οποία προσέφερε 300 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρεται στο δικόγραφο. Και εκείνη η πρόταση απορρίφθηκε, διότι θεωρήθηκε ιδιαίτερα χαμηλή. Η τρίτη πρόταση φθάνει δύο μήνες μετά. Ενδιαφερόμενος επενδυτής, σύμφωνα πάντα με τους καταγγέλλοντες, ήταν η Fidera Vecta Limited, η οποία φέρεται να προσέφερε 280 εκατ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι θα διενεργούσε γεωλογικές έρευνες (drills) προκειμένου να πιστοποιήσει την κατάσταση των λατομείων και τη δυναμική τους, θα πραγματοποιούσε due diligence και θα ερχόταν σε επαφή με τους 10 μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας.

Η πρόταση, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, υπονομεύθηκε από τον κ. Χριστόφορο Παυλίδη, ο οποίος όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι ανέφερε ότι «οι γεωλογικές έρευνες σε καμία περίπτωση δεν μας συμφέρουν, διότι θα καταδείξουν τη φθίνουσα πορεία του λατομείου». Και αναφέρουν ότι «με τη δημιουργία - πρόκληση σε όλους μας της (ψεύδους) "πεποίθησης" για την απελπιστική κατάσταση των υφιστάμενων κοιτασμάτων, ολοκλήρωσε το προπαρασκευαστικό στάδιο του σχεδίου του, δηλαδή την αποδοχή από εμάς ενός τμήματος κατά πολύ υπολειπόμενο της αξίας της εταιρείας, ώστε να δυνηθεί να μας εκδιώξει από αυτήν και εν συνέχεια να προβεί στην επαναγορά του συνόλου των εταιρειών του ομίλου».

Το deal του Μαρτίου και η επανεξαγορά από τον Χρ. Παυλίδη

Εκείνη την περίοδο εμφανίζεται στο προσκήνιο η ECM Partners, η οποία προσέφερε 250 εκατ. ευρώ με αντάλλαγμα, όπως αναφέρεται στο δικόγραφο, τη γρήγορη, χωρίς οικονομικό έλεγχο και ιδίως γεωλογικές μελέτες πώληση της εταιρείας. Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως υποστηρίζουν οι καταγγέλλοντες, που πείστηκαν τελικά να προχωρήσουν στην πώληση του ομίλου στο ποσό των 250 εκατ. ευρώ, με τη μεταξύ τους συμφωνία ότι πουλάνε όλοι μαζί «συντεταγμένα».

Το συμφωνητικό πώλησης της Μάρμαρα Παυλίδης μεταξύ των μετόχων της και της Dolit Investments Μονοπρόσωπη ΑΕ υπεγράφη στις 12 Ιανουαρίου του 2023, ενώ στις 10 Μαρτίου μεταβιβάστηκε το σύνολο των μετοχών έναντι συνολικού ποσού 252,825 εκατ. ευρώ και το σύνολο των μετοχών της ΑΠΕ ENERGARM 2 αντί συνολικού τιμήματος 14 εκατ. ευρώ στην Dolit Investments. Πριν από το deal με την Dolit, η Χριστίνα Παυλίδου κατείχε το 30,02%, ο Κυριάκος Παυλίδης το 14,56%, ο Αχιλλέας Χατζόπουλος το 10%, όσο και η κα Μακρίνα Αθανασιάδου, και 35,42% ο κ. Χριστόφορος Παυλίδης.

Η ανατροπή έγινε πέντε μήνες μετά, όταν ο κ. Χριστόφορος Παυλίδης επαναγόρασε την εταιρεία, εν αγνοία των πρώην μετόχων, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, ο κ. Χρ. Παυλίδης «μάλιστα χωρίς καμία αιδώ σήμερα δηλώνει ότι η παραγωγή ενός λατομείου μπορεί να υποχωρήσει παροδικά και στη συνέχεια να ενισχυθεί, ενώ πριν από μερικούς μήνες εμφανιζόταν σε εμάς με εντελώς διαφορετική ρητορική».

Υποστηρίζουν επίσης πως «απεδείχθη στη συνέχεια ότι ήταν αυτός που είχε πρωτοστατήσει στην αναζήτηση επενδυτών - αγοραστών και τη συντεταγμένη πώληση των μετοχών εκ μέρους όλων των μελών της οικογένειάς μας, και για μεγάλο χρονικό διάστημα καθημερινά μας βομβάρδιζε με ισχυρισμούς οι οποίοι είχαν στην κυριολεξία σπείρει την απογοήτευση στους μετόχους, πέντε μόλις μήνες αργότερα και έχοντας επανακτήσει και μάλιστα εν αγνοία μας το σύνολο των εταιρειών του ομίλου εμφανίσθηκε στον τύπο ως ο σωτήρας, ο οποίος μάλιστα δήλωνε ότι ήθελε λιγότερο από όλους να πωληθεί η εταιρεία… "από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η πώληση, είχα εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για την εταιρεία"…».

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δικόγραφο, στις αρχές Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες αφού έλαβαν χώρα τα πρώτα δημοσιεύματα στον τύπο για την επαναγορά της εταιρείας, ο Χρ. Παυλίδης προσκάλεσε τον αδελφό του σε μια κοινωνικού χαρακτήρα συνάντηση στο γραφείο του, κατά τη διάρκεια της οποίας ουδέν ανέφερε για την επαναγορά. Κατά την αποχώρησή του και ενώ εκείνος ήταν έτοιμος να εξέλθει από το γραφείο, ο Χρ. Παυλίδης κυριολεκτικά του «πέταξε» την είδηση της επαναγοράς, αφήνοντάς τον εμβρόντητο.

Τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα

Η επαναγορά της Μάρμαρα Παυλίδη, πέντε μήνες μετά την πώλησή της στην Dolit, συμφερόντων της ECM Partners, οδήγησε τους τέσσερις πρώην μετόχους, δηλαδή τους κ.κ. Χριστίνα Παυλίδου, Κυριάκο Παυλίδη, Αχιλλέα Χατζόπουλο και Μακρίνα Αθανασιάδου, να αναθέσουν στην Deloitte τη διενέργεια ενδελεχούς οικονομικού ελέγχου καθώς και τη διενέργεια γεωλογικών μελετών στα λατομεία της εταιρείας.

Για τον λόγο αυτό απέστειλαν εξώδικη δήλωση στον Χριστόφορο Παυλίδη στις 5 Οκτωβρίου, με την οποία τον καλούσαν εντός προθεσμίας 5 ημερών να παραδώσει στον εκπρόσωπο της Deloitte:

  • Έκθεση αποτίμησης βάσει της οποίας προσδιορίσθηκε το τίμημα για τη μεταβίβαση των μετοχών της Παυλίδης Μονοπρόσωπη ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες (πρώην Παυλίδης Μάρμαρα Γρανίτες ΑΕ) και των εταιρειών του ομίλου στην Dolit Investments.
  • Έκθεση ελέγχου δέουσας επιμέλειας - Due Diligence που πραγματοποίησε ο αγοραστής (χρηματοοικονομικό, φορολογικό και νομικό Due Diligence).
  • Έκθεση αποτίμησης βάσει της οποίας προσδιορίσθηκε το αντάλλαγμα για τη δημόσια πρόταση των μετοχών της Mermeren Kombinat AD αλλά και εκθέσεις αποτίμησης για τις εξαγορές που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία από το 2017 και έπειτα.
  • Εκθέσεις Διαχείρισης Διοίκησης για τις χρήσεις 2020, 2021 και 2022.
  • Αποφάσεις Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) των λατομείων σε Ελλάδα και εξωτερικό στις οποίες ως είθισται περιγράφονται μεταξύ άλλων τα χαρακτηριστικά των λατομείων, οι απολήψιμες ποσότητες, οι φυσικοχημικές ιδιότητες, ο εξοπλισμός.
  • Ισοζύγια με ημερομηνίες 31 Δεκεμβρίου 2020, 2021, 2022 και πρόσφατο για το 2023 όλων των εταιρειών του ομίλου. Αντίστοιχα μητρώα παγίων.
  • Περιγραφές εγκαταστάσεων, οικοπέδων και του κυριότερου μηχανολογικού εξοπλισμού. Αποτιμήσεις των παγίων των εταιρειών, είτε για εσωτερικούς σκοπούς είτε για σκοπούς χρηματοδότησης από τις πιστώτριες τράπεζες.
  • Ανάλυση αμοιβών του διοικητικού συμβουλίου την τελευταία 10ετία και λοιπές παροχές, καθώς και οτιδήποτε άλλο κριθεί αναγκαίο κατά την εκτέλεση του έργου για την υλοποίηση του προσδιορισμού της εύλογης αξίας της εταιρείας, ώστε να καθοριστεί μετά βεβαιότητας η συνολική πραγματική αξία των μετοχών του ομίλου εταιρειών «Παυλίδης Μονοπρόσωπη ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες», τον έλεγχο των μετοχικών συμφερόντων του οποίου φαίνεται να έχετε «επανακτήσει» σε αντίθεση με όσα παραπλανητικά και απατηλά μάς είχατε παρουσιάσει.

Με δεύτερη εξώδικη πρόσκληση αιτήθηκαν επίσης όπως εντός προθεσμίας 5 ημερών παραδώσει στους πραγματογνώμονες που θα του υποδείκνυαν το σύνολο των τοπογραφικών αποτυπώσεων των λατομείων του ομίλου του 2023 και να επιτρέψει σε αυτούς την είσοδο στους χώρους των ως άνω λατομείων, προκειμένου να διεξαχθεί ενδελεχής έλεγχος και επιμέτρηση των αποθεμάτων, ώστε να καθοριστεί μετά βεβαιότητας η συνολική πραγματική αξία των μετοχών του ομίλου των εταιρειών Παυλίδης Μονοπρόσωπη ΑΕ Μάρμαρα Γρανίτες.

Όμως, όπως υποστηρίζουν, ο Χριστόφορος Παυλίδης δεν ανταποκρίθηκε θετικά στις εξώδικες προσκλήσεις, αντιθέτως σε τηλεφωνική κλήση που του απεύθυνε ο υπεύθυνος της Deloitte κ. Ιωάννης Δρακούλης σχετικά με τον χρόνο όπου θα μπορούσε να έχει τα αντίγραφα των οικονομικών στοιχείων που ζήτησαν, του απάντησε «δεν έχω τίποτε να σας παραδώσω και του έκλεισε το τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, η πλευρά του Χριστόφορου Παυλίδη φέρεται να απέστειλε στις 25 Οκτωβρίου εξώδικη απάντηση - διαμαρτυρία, με την οποία «όχι μόνο δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να μας παράσχουν τα αναφερόμενα έγγραφα, αλλά μας απειλούν ευθέως ότι προτίθενται να στραφούν ποινικά εναντίον μας. Στην εν λόγω εξώδικη απάντηση ουδεμία αναφορά κάνει σχετικά με την σε χρόνο ρεκόρ επανάκτηση του συνόλου των μετοχικών συμφερόντων της εταιρείας, ούτε απαντάει σχετικά με το αίτημά μας να διεξαχθεί ενδελεχής έλεγχος επιμέτρησης των αποθεμάτων των λατομείων, ζητήματα για τα οποία κυριολεκτικά ποιεί την νήσσαν», αναφέρουν οι καταγγέλλοντες.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά του Χριστόφορου Παυλίδη, οι πρώην μέτοχοι της Παυλίδης, σε μια δικαστική διαμάχη που μόλις ξεκινά, ζητούν να τους επιδείξει τη σύμβαση επαναγοράς του 100% της Μάρμαρα Παυλίδης, το αποδεικτικό στοιχείο κατάθεσης του τιμήματος καθώς και τη σχετική σύμβαση χρηματοδότησης από την οποία προκύπτουν οι όροι αυτής.

Τι απαντά ο Χριστόφορος Παυλίδης

Με αφορμή τις καταγγελίες από την πλευρά των Αχιλλέα Χατζόπουλου, Χριστίνας Παυλίδου, Κυριάκου Παυλίδη και Μακρίνας Αθανασιάδου ο Χριστόφορος Παυλίδης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης τον Αχιλλέα Χατζόπουλο.

Μιλά για «ολότελα ψευδές, συκοφαντικό και αισχρό περιεχόμενο μίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για επίδειξη εγγράφων που κατέθεσαν οι προαναφερόμενοι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας καθώς και μίας έγκλησης εναντίον μου, την οποία αγνοώ». Δηλώνει δε ότι «οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα λάβουν σύντομα την προσήκουσα απάντηση από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Αναλυτικά:

1. Το δημοσίευμα αναπαράγει το ολότελα ψευδές, συκοφαντικό και αισχρό περιεχόμενο μίας αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για επίδειξη εγγράφων που κατέθεσαν οι προαναφερόμενοι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας καθώς και μίας έγκλησης εναντίον μου, την οποία αγνοώ. Είναι προφανές ότι οι προαναφερόμενοι έκριναν ότι η έγκληση πρέπει να αξιολογηθεί από την εφημερίδα, πριν καν επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, παραβιάζοντας την μυστικότητα της ποινικής προδικασίας και προσωπικά δεδομένα περισσότερων προσώπων.

2. Η αυθαίρετη «κατασκευή» των προαναφερόμενων στηρίζεται στον παιδαριώδη ισχυρισμό ότι δήθεν εξαπατήθηκαν και πώλησαν τις μετοχές, που κατείχαν στην εταιρεία ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΕ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ σε τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής αξίας τους και ότι δήθεν δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να έχουν γνώμη για την αγοραία αξία της εταιρείας! Πλην όμως οι προαναφερόμενοι κατείχαν επί σειρά ετών και μέχρι την πώληση των μετοχών τους κορυφαίες εκτελεστικές θέσεις ευθύνης στη Διοίκηση όλων των εταιρειών του ομίλου (Πρόεδρος, Διευθύνων σύμβουλος, Αντιπρόεδρος), έχοντας πλήρη γνώση και πληροφόρηση για τις εταιρικές υποθέσεις. Άρα η όψιμη μετά από επτά μήνες και κακόβουλη επίθεση εναντίον μου εξυπηρετεί άλλους αθέμιτους σκοπούς, ενώ υποκινείται από ταπεινά αισθήματα ζηλοφθονίας.

3. Είναι βέβαιο ότι οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα λάβουν σύντομα την προσήκουσα απάντηση από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια. Σε κάθε περίπτωση, θα προασπίσω το κύρος, την φήμη και την αξιοπιστία του ομίλου ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ με κάθε νόμιμο μέσο, και με μοναδικό γνώμονα το εταιρικό συμφέρον και το συμφέρον των εργαζομένων, όπως άλλωστε έχω πράξει διαχρονικά.

Χριστόφορος Παυλίδης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v