Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Info-Quest, ”Silver Partner” της Avaya

Η Info-Quest, πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως ”Silver Partner” της Avaya, ικανοποιώντας τα αυστηρότατα διεθνή κριτήρια της εταιρίας, που αφορούσαν την παροχή υψηλού υψηλού επιπέδου pre-sales & after-sales υποστήριξης.

Η Info-Quest, ”Silver Partner” της Avaya
Η Info-Quest, πιστοποιήθηκε πρόσφατα ως ”Silver Partner” της Avaya, ικανοποιώντας τα αυστηρότατα διεθνή κριτήρια της εταιρίας.

Σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, ότι η πιστοποίηση, αποτελεί επιβεβαίωση της ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας των δύο εταιριών στην παροχή ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Ελληνική αγορά και του πολύ υψηλού επιπέδου pre-sales & after-sales υποστήριξης, που προσφέρει η Info-Quest στους πελάτες της.

H Info-Quest σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει τηλεπικοινωνιακές λύσεις, που αξιοποιούν όλο το εύρος των τεχνολογιών και των προϊόντων της Avaya, δίνοντας τόσο στις μεγάλες, όσο και στις μικρές και μεσαίες Ελληνικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις νέες τεχνολογίες, βελτιώνοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι η Info-Quest, έχει να επιδείξει σημαντικές εγκαταστάσεις σε μεγάλες ελληνικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, όπως για παράδειγμα η Probank, η Τράπεζα Κύπρου, η Chipita, η Tellas, η Food Plus, το Τ.Ε.Ε., ο Αγροτικός Οίκος Σπύρου, η Mellon Collections, κ.ά.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Info-Quest δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων και υπηρεσιών και η μακροχρόνια εμπειρία της στον τομέα και η συνεργασία της με τους μεγαλύτερους διεθνώς προμηθευτές, εξασφαλίζουν ότι οι λύσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί εμπεριέχουν τη μέγιστη δυνατή προστιθέμενη αξία στους πελάτες της και τους παρέχουν όλα τα πλεονεκτήματα της σύγκλισης της Πληροφορικής & των Τηλεπικοινωνιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v