Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προοδευτική: Εργο 4 εκ. ευρώ στη Βουλγαρία

Έργο προϋπολογισμού ύψους 4 εκατ. ευρώ ανέλαβε στη Βουλγαρία η Προοδευτική. Επίσης, στην Βουλγαρία προχώρησε στη σύσταση θυγατρικής μονοπρόσωπης θυγατρικής, λόγω της επέκτασής της στη συγκεκριμένη χώρα.

Προοδευτική: Εργο 4 εκ. ευρώ στη Βουλγαρία
Τη σύσταση θυγατρικής μονοπρόσωπης εταιρίας περιορισμένης ευθύνης στη Βουλγαρία καθώς και την ανάληψη νέου έργου στην ίδια χώρα, προϋπολογισμού 4 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Προοδευτική.

Ο λόγος της σύστασης μονοπρόσωπης εταιρίας περιορισμένης ευθύνης στη Βουλγαρία, ήταν η ανάληψη έργων στη Βουλγαρία, συμμετοχής της εταιρίας σε δημοπρασίες δημοσίων και ιδιωτικών έργων και ειδικότερα λόγω επέκτασης των δραστηριοτήτων της εταιρίας στη χώρα αυτή. Η επωνυμία της θυγατρικής εταιρίας είναι Proodeftiki Construct E.O.O.D. με έδρα την Σόφια.

Το νέο έργο στη Βουλγαρία που ανέλαβε η Προοδευτική, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεών της αφορά την κατασκευή σήραγγας στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Η ανάληψη του έργου έγινε μετά από διαγωνισμό που διενήργησε το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Βουλγαρίας.

Ο τίτλος του έργου είναι: Construction Of Cut & Cover Tunnel At Gotse Delchev-Drama Border Crossing και η αξία του έργου ανέρχεται σε 4 εκατ. ευρώ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v