Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολλαπλές διακρίσεις για την Λουξ στα Mediterranean Taste Awards

Τα αναψυκτικά και η σειρά παγωμένου τσάι της εταιρείας ξεχώρισαν μεταξύ 1.900 τροφίμων και ποτών. Ποια προϊόντα έλαβαν χρυσό βραβείο.

Πολλαπλές διακρίσεις για την Λουξ στα Mediterranean Taste Awards

Η Λουξ απέσπασε 8 διακρίσεις στα MTA Awards 2023 για τη γεύση και την καινοτομία των προϊόντων της. Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, διακρίθηκε με Gold Βραβείο στην κατηγορία Innovation για τη λουξ free, τη λουξ cola plus ‘n light, το λουξ tea μαύρο τσάι ροδάκινο, το λουξ tea πράσινο τσάι κόκκινα φρούτα και το λουξ tea μαύρο τσάι λεμόνι. Τα παραπάνω προϊόντα ξεχώρισαν καθώς περιέχουν εξ΄ολοκλήρου φυσικά γλυκαντικά, όπως σάκχαρα φρούτων, φρουκτόζη και γλυκαντικά φυτικής προέλευσης.

Η Λουξ έλαβε επίσης Gold Βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste για τη λουξ βυσσινάδα. Τα προϊόντα λουξ λεμονάδα και λουξ πορτοκαλάδα με ανθρακικό έλαβαν το Silver Βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste, αποτελώντας σταθερές επιλογές του κοινού εντός κι εκτός συνόρων.

Τα αναψυκτικά και η σειρά παγωμένου τσάι της Λουξ διακρίθηκαν μεταξύ περισσοτέρων από 1.900 προϊόντων τροφίμων και ποτών που συμμετείχαν στο σύνολο των 15 κατηγοριών, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελείτο από εξειδικευμένους σεφ, εμπειρογνώμονες τροφίμων και ποτών και επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στην εν λόγω βιομηχανία. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v