Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία διασύνδεσης της Q-Telecom με Forthnet

Η Q-Telecom, και η Forthnet, υπέγραψαν σήμερα Συμφωνία Διασύνδεσης, η οποία προβλέπει τη διασύνδεση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Q, με το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας της Forthnet.

Συμφωνία διασύνδεσης της Q-Telecom  με Forthnet
Η Q-Telecom, το δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας της Info-Quest, και η Forthnet, υπέγραψαν σήμερα Συμφωνία Διασύνδεσης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους πελάτες τους για αμφίδρομη επικοινωνία. Συγκεκριμένα, η συμφωνία προβλέπει τη διασύνδεση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της Q-Telecom, με το δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας της Forthnet.

Έτσι με την ενεργοποίηση της συμφωνίας αυτής θα μπορούν οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας της Q-Telecom να καλούνται και από όσους χρησιμοποιούν το δίκτυο της Forthnet.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθυντής Κανονιστικών Υποθέσεων και Ανταγωνισμού της Q-Telecom, Μάριος Γιατζίδης : ”H διασύνδεση αποτελεί ”κλειδί” για την ανάπτυξη της αγοράς των τηλεπικοινωνιών ώστε να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των καταναλωτών που προκύπτουν από την απελευθέρωση του τομέα. Γι’ αυτό το λόγο η Q έχει εντάξει στους στρατηγικούς της στόχους τις συμφωνίες διασύνδεσης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της”.

Σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση, πως η Q-Telecom, ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της τον Ιούνιο του 2002, έχοντας συνάψει συμφωνίες διασύνδεσης των δικτύων της κινητής και σταθερής τηλεφωνίας με τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και το δίκτυο του ΟΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v