Reverse split από Κλωνατέξ και Κλωστήρια Ναούσης

Σε reverse split με αύξηση της ονομαστικής αξίας πρόκειται να προχωρήσουν οι εταιρίες Κλωνατέξ και Κλωστήρια Ναούσης, όπως προκύπτει από την ημερήσια διάταξη των επικείμενων έκτακτων γενικών συνελεύσεων.

Reverse split  από Κλωνατέξ και Κλωστήρια Ναούσης
Σε αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών τους (reverse split) αναμένεται να προχωρήσουν τόσο ο όμιλος Κλωνατέξ όσο και η θυγατρική της Κλωστήρια Ναούσης.

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της Κλωνατέξ συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση στις 14/02/2003 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1 στο Περιστέρι.

Στην συνέλευση οι μέτοχοι της Κλωνατέξ καλούνται να αποφασίσουν την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής με παράλληλη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split). Επίσης στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και η μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές καθώς και η εκλογή διοικητικού συμβουλίου για την εναρμόνιση με τη νομοθεσία σχετικά με την εταιρική διακυβέρνηση

Την ίδια επίσης απόφαση καλούνται να λάβουν και οι μέτοχοι της εταιρίας Κλωστήρια Ναούσης η οποία έχει συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση την 14/02/2003 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30, στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της eταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, στο Περιστέρι.

Θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, με αντίστοιχη μείωση του αριθμού των μετοχών (reverse split). Επίσης πρόκειται να αποφασιστούν η μετατροπή των μετοχών της εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και η επικύρωση και εκλογή μελών του διοικητικού συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v