Mermeren: Επιτυχής η Δημόσια Προσφορά της Dolit Investments

Σύμφωνα με ενημέρωση της Mermeren.

Mermeren: Επιτυχής η Δημόσια Προσφορά της Dolit Investments

Η Mermeren Kombinat AD Prilep πληροφορήθηκε ότι η προσφορά που έκανε η Dolit Investments S.A. γιά όλες τις κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου που εχει εκδώσει η Mermeren, ήταν επιτυχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Απριλίου, η Mermeren  ενημερώθηκε ότι η Dolit Investments Α.Ε. κάτοχος του 100% τής Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες ΑΕ, προχώρησε σε δημόσια προσφορά εξαγοράς για τις απομένουσες 193.708 κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου που εκδόθηκαν από την Mermeren και δεν ελέγχονται έμμεσα από την Dolit.

Η καθορισθείσα τιμή ήταν 900 δηνάρια ανά μετοχή, δηλαδή περίπου 14,62 ευρώ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v