Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από το δίκτυο της Γερμανός τα προϊόντα της Tellas

Μία νέα, δυναμική συνεργασία, για τη διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet της Τellas από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Γερμανός.

Από το δίκτυο της Γερμανός τα προϊόντα της Tellas
Μία νέα, δυναμική συνεργασία, για τη διάθεση των προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet της Τellas από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Γερμανός.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών προβλέπει την παροχή του πλήρους φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet καθώς και πακέτα με συνδυασμό των υπηρεσιών αυτών, μέσω των 300 περίπου καταστημάτων Γερμανός που βρίσκονται στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας αλλά και διαμέσου των τμημάτων Direct Sales της Γερμανός που βρίσκονται σε όλη τη χώρα.

Έχοντας εξασφαλίσει την online σύνδεση μεταξύ του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανόςκαι της Tellas ο καταναλωτής θα μπορεί εύκολα, γρήγορα και απλά να προμηθεύεται από τα Καταστήματα Γερμανός τις υπηρεσίες αυτές.

Σε σύντομό χρονικό διάστημα θα πραγματοποιείται και η εξόφληση των λογαριασμών της Tellas σε κάθε ένα από τα 300 περίπου Καταστήματα Γερμανός.

Η πολύχρονη εμπειρία, η μοναδική τεχνογνωσία και οι σημαντικές συνεργασίες που έχει συνάψει το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός για τη διανομή προϊόντων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών, αποτελούν το εχέγγυο της επιτυχίας, αυτής της συνεργασίας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το δεδομένο επίσης της εκτεταμένης γεωγραφικής παρουσίας του Δικτύου Καταστημάτων Γερμανός στο σύνολο της χώρας, καθώς και η γνώση των αναγκών του καταναλωτή προσδίδουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτή τη συνεργασία.

Στόχος της εταιρίας Γερμανός είναι ο καταναλωτής να είναι ο τελικός κερδισμένος, μέσα από το από το σύνολο των εναλλακτικών προτάσεων και επιλογών που του παρέχει το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός το οποίο μετεξελίσσεται σε ένα One Stop Shop που προσφέρει το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες χώρες που ήδη δραστηριοποιείται.

Η Tellas, προερχόμενη από τη συνεργασία μεταξύ της ΔΕΗ και της Ιταλικής εταιρίας τηλεπικοινωνιών WIND, είναι μία εταιρία παροχής σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Έχοντας ολοκληρώσει την οργάνωσή της, η εταιρία δραστηριοποιείται εμπορικά από τις αρχές του 2003, ακολουθώντας ήδη ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v