Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αποζημίωση 37,4 εκατ. ευρώ υπέρ Intralot!

Το ποσόν των 37,41 εκατ. ευρώ επεδίκασε σε βάρος του ΟΠΑΠ και υπέρ της Intralot το τριμελές διατητικό δικαστήριο, ενώ ο Οργανισμός, σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται να προσφύγει στην τακτική δικαιοσύνη για την ακύρωση της απόφασης.

ΟΠΑΠ: Αποζημίωση 37,4 εκατ. ευρώ υπέρ Intralot!
Το ποσό των 37,41 εκατ. ευρώ επεδίκασε υπέρ της Intralot κατά πλειοψηφία το Τριμελές Διαιτητικό Δικαστήριο με αφορμή τη διαμάχη που έχει προκύψει μεταξύ ΟΠΑΠ και Intralot για τη μη εισαγωγή του ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα.

Πηγές προσκείμενες στoν ΟΠΑΠ ανέφεραν στο euro2day.gr, πως αντιδρώντας στην απόφαση αυτή, ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει άμεσα στην Τακτική Δικαιοσύνη, επιδιώκοντας την ακύρωση της παραπάνω διαιτητικής απόφασης και την αναστολή εκτελέσεώς της με τη βάσιμη πεποίθηση ότι θα δικαιωθεί.

Το ποσόν που επιδικάσθηκε είναι μέρος του ποσού που ζητήθηκε μέσω προσφυγής από την κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΛΟΤ - Intralot International για διαφυγόντα κέρδη.

Η επίμαχη συμφωνία, για την οποία εκδηλώθηκαν διαφωνίες και ακολούθησε η προσφυγή, αφορά σύμβαση του ΟΠΑΠ με την κοινοπραξία που υπεγράφη στις 29 Μαρτίου 1999 (από τον τότε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, κ. Χρ. Σαλελέ) προέβλεπε με γενικούς όρους συνεργασία και σύμπραξη των μερών για τη δημιουργία της αναγκαίας τεχνικής υποδομής (πλαίσιο) ορισμένου αριθμού πρακτορείων για τη διεξαγωγή του ιπποδρομιακού - κυνοδρομιακού στοιχήματος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v