Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρηματικό portal από την Τράπεζα Πειραιώς

Ένα καινοτόμο για την ελληνική αγορά επιχειρηματικό portal με την επωνυμία ”Piraeus Bank Business Center”, το οποίο δίνει έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία η Τράπεζα Πειραιώς.

Επιχειρηματικό portal από την Τράπεζα Πειραιώς
Ένα καινοτόμο για την ελληνική αγορά επιχειρηματικό portal με την επωνυμία ”Piraeus Bank Business Center” έθεσε πρόσφατα σε λειτουργία η Τράπεζα Πειραιώς στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://businesscenter.piraeusbank.gr.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, το επιχειρηματικό αυτό portal έχει στόχο να προσφέρει ενημέρωση και εργαλεία management προς τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) και τους επαγγελματίες, μέσω των οποίων μπορούν να αυξάνουν την επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα της επιχείρησή τους.

Οι ενότητες του portal περιλαμβάνουν ειδήσεις, ευκαιρίες για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ανακοινώσεις για νέα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι παρέχεται πληροφόρηση και εργαλεία διοίκησης γύρω από τις δομικές λειτουργίες της ΜΜΕ, με έμφαση σε θέματα όπως τα χρηματοοικονομικά, το marketing και τις πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό, το internet και το ηλεκτρονικό επιχειρείν, την τεχνολογία, τα ασφαλιστικά θέματα και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v