Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Allwyn (ΟΠΑΠ) απέκτησε τη λοταρία του Ιλινόις

Εξαγόρασε την Camelot Lottery Solutions Group, με έδρα το Σικάγο.

Η Allwyn (ΟΠΑΠ) απέκτησε τη λοταρία του Ιλινόις

Η Allwyn, που εκμεταλλεύεται λοταρίες στην Αυστρία, την Τσεχική Δημοκρατία, την Ελλάδα (ΟΠΑΠ), την Κύπρο και την Ιταλία, εξαγόρασε την Camelot Lottery Solutions Group, με έδρα το Σικάγο. Δεν προγραμματίζονται αλλαγές στην ηγετική ομάδα της Camelot LS Group σε σχέση με τη συναλλαγή, μεταδίδουν διεθνή μέσα.

Η Camelot LS εκμεταλλεύεται τη Λοταρία του Ιλινόις, στο πλαίσιο μιας ιδιωτικής συμφωνίας διαχείρισης μέσω της εταιρείας λειτουργίας της, Camelot Illinois LLC, και συνεργάζεται με την Arkansas Scholarship Lottery για να διευρύνει τις δραστηριότητές της στην αγορά. Ο όμιλος παρέχει επίσης προϊόντα και υπηρεσίες σε λοταρίες και στους παίκτες τους σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Camelot LS, Wayne Pickup, δήλωσε: «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην προσέλκυση παικτών και στην αύξηση των εσόδων από λαχεία προς όφελος των κοινοτήτων που εξυπηρετούν. Συνεργαζόμαστε στενά με το Department of Lottery για να προωθήσουμε την υπεύθυνη και βιώσιμη ανάπτυξη, για να μεγιστοποιήσουμε τα έσοδα για την Πολιτεία του Ιλινόις».

Ο Robert Chvátal, Διευθύνων Σύμβουλος της Allwyn, δήλωσε: «Πάντα θεωρούσαμε την αγορά των ΗΠΑ ως σημαντικό μέρος της μελλοντικής ιστορίας ανάπτυξης της Allwyn και η εξαγορά του Ομίλου Camelot LS είναι το σωστό βήμα. Στόχος της Allwyn είναι να δημιουργήσει καλύτερες λοταρίες και να τις βοηθήσει να συγκεντρώσουν περισσότερα για καλούς σκοπούς, μέσω της καινοτομίας, της τεχνολογίας, της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v