Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Μέρισμα ύψους 0,033 ευρώ, νέα συμφωνία

Μέρισμα ύψους 0,033 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η Q&R για την χρήση 2001-2002. Επιπλέον, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της στην Β. Ελλάδα, η Q&R σύναψε συμφωνία με την εταιρία Σουρωτή, για το πληροφοριακό σύστημα Orama ERP.

Q&R: Μέρισμα ύψους 0,033 ευρώ, νέα συμφωνία
Μέρισμα ύψους 0,033 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η Q&R για τη χρήση 2001-2002. Επιπροσθέτως, σημειώνεται ότι η Q&R σύναψε συμφωνία με την εταιρία Σουρωτή, για την παροχή του πληροφοριακού συστήματος Orama ERP.

Σύμφωνα με απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 20/1/2002 δικαιούχοι του μερίσματος ήταν οι μέτοχοι, κάτοχοι μετοχών στη λήξη της συνεδρίασης της 27/12/2002, ενώ ως ημερομηνία καταβολής έχει οριστεί η 18η Φεβρουαρίου 2003.

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με την εταιρία Σουρωτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Q&R επιτεύχθηκε στα πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων της στη Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση η Σουρωτή είναι η μεγαλύτερη εταιρία εμφιάλωσης νερού στην Ελλάδα και έχει ως αντικείμενο της, την εκμετάλλευση και εμπορία του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού του ομώνυμου χωριού που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Κάλαβρος.

Έχει κατορθώσει επίσης, να διεισδύσει στις αγορές της Γερμανίας, του Βελγίου, της Μ. Ανατολής καθώς και της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι η Σουρωτή θα εγκαταστήσει όλα τα υποσυστήματα του λογισμικού Orama ERP που περιλαμβάνουν: Κύκλωμα Οικονομικής Διαχείρισης, Εμπορικής Διαχείρισης, Διαχείρισης Εισαγωγών, καθώς και τα κυκλώματα της Διαχείρισης και Κοστολόγησης της Παραγωγής αλλά και τη Διαχείριση της Μισθοδοσίας του Προσωπικού.

Με το νέο Πληροφορικό Σύστημα, η εταιρία Σουρωτή αναμένεται να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την οργάνωση και τη λειτουργία της επιχείρησης σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγικότητας.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση η Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του Ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων.

Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι Οργανισμοί, Υπουργεία και άλλες Υπηρεσίες του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v