Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntralot: Σύμβαση για το ”Ξυστό” στην Πολωνία

Σύμβαση 10ετούς διάρκειας με τον Κρατικό Οργανισμό Λαχείων της Πολωνίας υπέγραψε η Ιντραλότ. Η σύμβαση αφορά την ανάπτυξη, οργάνωση και λειτουργία στιγμιαίων λαχείων της συγκεκριμένης χώρας.

Ιntralot: Σύμβαση για το ”Ξυστό” στην Πολωνία
Σύμβαση με τον Κρατικό Οργανισμό Λαχείων της Πολωνίας, ”Polski Monopol Loteryjny”, για την ανάπτυξη, οργάνωση και λειτουργία των στιγμιαίων λαχείων της Πολωνίας ανέλαβε η Ιντραλότ.

Συγκεκριμένα, η εταιρία αναλαμβάνει την σχεδίαση, την παραγωγή, την διαφήμιση, την διανομή, την εγκυροποίηση των λαχείων και την πληρωμή των νικητών και των δικαιωμάτων του Δημοσίου.

Η σύμβαση είναι 10ετούς διάρκειας και η αμοιβή της εταιρίας διαμορφώνεται σε σημαντικό ποσοστό επί του τζίρου των παιχνιδιών.

Παράλληλα προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας και σε άλλου τύπου παιχνίδια με τη χρήση των τεχνολογικών συστημάτων της Intralot μέσω κλασικών δικτύων διανομής και νέων μέσων.

Η ”Polski Monopol Loteryjny” είναι ο ένας εκ των δύο κρατικών οργανισμών τυχερών παιχνιδιών της χώρας, όπου υπάρχει κρατικό μονοπώλιο στα τυχερά παιχνίδια. Ο πληθυσμός της Πολωνίας είναι 38,6 εκατομμύρια και η αγορά των τυχερών παιχνιδιών φθάνει τα 600 εκατ. Δολλάρια ΗΠΑ ετησίως. Σύμφωνα με την ανακοίνωση η είσοδος της Intralot στην πολωνική αγορά αναμένεται να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της με την εισαγωγή νέων παιχνιδιών, την διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων και την αξιοποίηση των σύγχρονων εφαρμογών προώθησης των παιχνιδιών.

Όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ομίλου Intralot στην ποιοτική λειτουργία των στιγμιαίων λαχείων, καθώς και η πιστοποίησή της λειτουργίας της Στιγμιαίο Λαχείο ΑΕ – θυγατρική της Intralot - από την Παγκόσμια Ένωση Τυχερών Παιχνιδιών (WLA) με το ”Πιστοποιητικό Ασφάλειας Συστημάτων Τυχερών Παιχνιδιών” αποτέλεσαν βασικό κριτήριο αξιολόγησης της ελληνικής εταιρίας από τις Πολωνικές αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θυγατρικές της Intralot, Στιγμιαίο Λαχείο και Loteria Moldovei, έχουν την διαχείριση και λειτουργία των στιγμιαίων λαχείων στην Ελλάδα και στη Μολδαβία αντίστοιχα, ενώ η εταιρία παρέχει ήδη υπηρεσίες για την προώθηση ξυστών λαχείων στους πελάτες της στη Ρουμανία, στη Γιουγκοσλαβία και στη Χιλή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v