Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας

Στην υπογραφή σύμβασης ύψους 132,16 εκατ. ευρώ προχώρησε η Intracom με το Υπυργείου Εθνικής Άμυνας για την προμήθεια 6.000 σταθμών ασυρμάτου VHF/FM-FH τύπου TRC 9200-3 της οικογένειας PR4G, μετά του περιφερειακού και λοιπού εξοπλισμού τους.

Intracom: Σύμβαση με το Υπουργείο  Άμυνας
Σύμβαση ύψους 132,16 εκατ. ευρώ υπέγραψε η Intracom με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια 6.000 Σταθμών Ασυρμάτου VHF/FM-FH τύπου TRC 9200-3 της οικογένειας PR4G, μετά του περιφερειακού και λοιπού εξοπλισμού τους για τον Ελληνικό Στρατό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ο εν λόγω σταθμός ασυρμάτου παράγεται ήδη από την Intracom, στο πλαίσιο προηγούμενης σύμβασης προμήθειας σταθμών ασυρμάτου και βρίσκεται σε υπηρεσία επιτυχώς τα τελευταία τρία χρόνια με άριστα αποτελέσματα από πλευράς επιδόσεων και επιχειρησιακής εκμετάλλευσης.

Επιπρόσθετος, σημειώνεται ότι ο αριθμός ασυρμάτων παραδίδεται με ξεχωριστές συμβάσεις για τον εξοπλισμό νέων οπλικών συστημάτων. Με την υπογραφή της νέας αυτής σύμβασης, ο ασύρματος TRC 9200-3 της Intracom καθίσταται ο κύριος ασύρματος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη ζώνη συχνοτήτων VHF.

Το ύψος της Ελληνικής Προστιθέμενης Αξίας (ΕΠΑ) που επιτυγχάνεται από την Intracom ξεπερνά το 50% της αξίας του παραδιδόμενου υλικού. Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως ποσοστό πλέον του 40% της ΕΠΑ ανατίθεται από την Intracom ως υποκατασκευαστικό έργο σε Ελληνικές εταιρίες.

Το υψηλό ποσοστό Ελληνικής Προστιθέμενης Αξίας που επιτυγχάνεται στο πρόγραμμα παραγωγής των Σταθμών Ασυρμάτου PR4G από την Intracom το κατατάσσουν στα πλέον επιτυχημένα προγράμματα βιομηχανικής παραγωγής αμυντικού υλικού στην Ελλάδα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται με τον αρτιότερο τρόπο η εγχώρια υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v