Εντός των ημερών οι αποφάσεις για τα ΚΑΕ

Προσεχώς αναμένεται να λάβει τέλος η υπόθεση του διαγωνισμού για την πώληση του 40% των ΚΑΕ. Συγκεκριμένα από τη κοινοπραξία Γερμανού – Folli-Follie, αναμένεται η απάντηση του πρώτου ως προς την αποδοχή του βελτιωμένου τιμήματος, αν και πληροφορίες θέλουν τη Folli-Follie διατεθειμένη να προχωρήσει και μόνη.

Εντός των ημερών οι αποφάσεις για τα ΚΑΕ
Eντός των προσεχών ημερών αναμένεται να λάβει τέλος η υπόθεση του διαγωνισμού για την πώληση του 40% των ΚΑΕ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το σημείο κλειδί που θα καθορίσει τις εξελίξεις, είναι η λήψη απόφασης από την πλευρά της Γερμανός, ως προς την αποδοχή του βελτιωμένου τιμήματος ύψους 8,30 ευρώ που έχει ζητήσει ο πωλητής, δηλαδή η Αγροτική Τράπεζα.

Σε περίπτωση που η απόφαση της Γερμανός είναι θετική, η κοινοπραξία Γερμανού – Κουτσολιούτσου (Folli-Follie) θα προχωρήσει κανονικά στην απόκτηση του προαναφερθέντος ποσοστού.

Ακόμη όμως κι αν η πλευρά της Γερμανός αρνηθεί να καταβάλλει το βελτιωμένο τίμημα, είναι σύμφωνα με πληροφορίες πρόθυμη να συναινέσει στην απόκτηση του ποσοστού των ΚΑΕ από την οικογένεια Κουτσολιούτσου, για την οποία οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίζεται διατεθειμένη να προχωρήσει ακόμη και μόνη της στην καταβολή του βελτιωμένου τιμήματος.

Όπως σχολίαζαν κύκλοι της συγκεκριμένης αγοράς, η οικογένεια Κουτσολιούτσου όχι μόνον γνωρίζει καλά τα λειτουργικά χαρακτηριστικά των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών, αλλά έχει και ως εταιρία (Folli-Follie) σημαντική συνάφεια με το αντικείμενο, οπότε είναι λογικό να εμφανίζεται πρόθυμη να πληρώσει κάποιο premium για την απόκτηση των ΚΑΕ.

Τέλος οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι διεργασίες γίνονται σε πολύ καλό κλίμα καθώς αμφότεροι οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές τυγχάνουν ήδη μέτοχοι των ΚΑΕ με μικρά ποσοστά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v