Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη ελληνική ζυθοποιία, διακρίθηκε με βραβείο bronze στην κατηγορία «Καινοτομία και Δημιουργικότητα» στα Manufacturing Excellence Awards 2022, για τη Νέα Μονάδα Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Boussias Communications την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 στο Sofitel Athens Airport.
Το βραβείο, από την πλευρά της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, παρέλαβαν οι κ.κ.: Γεώργιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου και Έρευνας & Ανάπτυξης, ΕΖΑ Ιωάννα Βαμβακά, Διευθύντρια Παραγωγής, ΕΖΑ και Λουκάς Κυριαζής, Τεχνικός Διευθυντής, ΕΖΑ.
Στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου και Έρευνας & Ανάπτυξης της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι όλοι εμείς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για τη βράβευση της Νέας Μονάδας Παραγωγής Μπίρας χωρίς Αλκοόλη. Η διάκριση αυτή είναι το επιστέγασμα της σκληρής προσπάθειας που κατέβαλε όλη η ομάδα για την υλοποίηση της συγκεκριμένης επένδυσης και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε με αμείωτη προσπάθεια, φέρνοντας περισσότερες διακρίσεις».
Τα Manufacturing Excellence Awards διοργανώθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά με στόχο την επιβράβευση των επιχειρήσεων του ευρύτερου βιομηχανικού τομέα της χώρας καθώς και των επιχειρήσεων που προσφέρουν λύσεις για τη βιομηχανία.