Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύσταση εταιρίας στα Σκόπια από Intracom & ΙΝΚΑΤ

Τη σύσταση από κοινού, της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης, ”Intracom Ltd Skopje”, η οποία εδρεύει στα Σκόπια και το εταιρικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, ανακοίνωσαν οι εταιρίες Intracom και Ιntracom Kατασκευές.

Σύσταση εταιρίας στα Σκόπια από Intracom & ΙΝΚΑΤ
Τη σύσταση από κοινού, της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης, Intracom Ltd Skopje”, η οποία εδρεύει στα Σκόπια και το εταιρικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 200.000 ευρώ, ανακοίνωσαν οι εταιρίες Intracom και Ιntracom Kατασκευές.

Στην νέα αυτή εταιρία η Intracom συμμετέχει με ποσοστό 70% και η Intracom Κατασκευές με το υπόλοιπο 30%. Αντικείμενο της Intracom Ltd Skopje” είναι η εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων, η προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση του σχετικού με αυτά εξοπλισμού, η πώληση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και συστημάτων επικοινωνίας, η εισαγωγή–εξαγωγή, προμήθεια, τοποθέτηση.

Επίσης, ο έλεγχος εκτέλεσης και παράδοση τηλεπικοινωνιακού, ηλεκτρονικού, ηλεκτρομηχανικού υλικού και λογισμικού, εξαρτημάτων και στοιχείων, συσκευών ελέγχου και μέτρησης και συστημάτων πληροφορικής, η επισκευή και συντήρηση τηλεπικοινωνιακού υλικού και συστημάτων πληροφορικής, καθώς και η παροχή υπηρεσιών στην τεχνική υποστήριξη και συντήρηση ως η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετών σχετικά με την εκτέλεση πάσης φύσεως έργων.

Η Intracom Ltd Skopje”, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, θα έχει δραστηριότητες, σχετικές με εμπορικές εργασίες εξωτερικού και δη οικονομικές, οργανωτικές και τεχνολογικές υπηρεσίες, συμβουλευτικές και μηχανολογικές υπηρεσίες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στο εξωτερικό, εμπορία τερματικού εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών και πληροφοριών, υπηρεσίες τροφοδοσίας για φιλοξενία προσώπων, διεθνείς μεταφορές και εκπροσώπηση εμπορικών οίκων του εξωτερικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v