ΔΕΗ: Δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών σε έξι άτοκες δόσεις

Η ΔΕΗ προσφέρει από τις 28 Ιουλίου 2022 τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις, μέσω όλων των τραπεζών.

ΔΕΗ: Δυνατότητα πληρωμής των λογαριασμών σε έξι άτοκες δόσεις

 

Η ΔΕΗΔΕΗ -0,37% πάντα δίπλα στους πελάτες της δημιουργεί νέες υπηρεσίες και βελτιώνει την εξυπηρέτησή τους, ενώ ταυτόχρονα παρέχει διευκολύνσεις κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό η ΔΕΗΔΕΗ -0,37% προσφέρει από τις 28 Ιουλίου 2022 τη δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις, μέσω όλων των τραπεζών. Η δυνατότητα αφορά ποσά  από 200 ευρώ και πάνω, με πιστωτικές κάρτες VISA, MasterCard και Diners.

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/ilektroniki-pliromi-logariasmou/
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v