Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απορρόφηση της Logiciel από την Α.C. & E της Quest

Σε απορρόφηση της εξαγορασθείσας εταιρίας Logiciel προχώρησε η American Computers & Engineers, μέλος του Ομίλου Quest. Τη γενική διεύθυνση της Α.C. & E ανέλαβε ο κ. Γκόρτσης, ιδρυτικό στέλεχος της Logiciel.

Απορρόφηση της Logiciel από την Α.C. & E της Quest
Η American Computers & Engineers Hellas A.E. προχώρησε στην απορρόφηση της Logiciel ΑΕΒΕ, εταιρία που είχε εξαγοράσει το Φεβρουάριο του 2000.

Η Logiciel Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, εταιρία που δραστηριοποιείτο στην παραγωγή και διάθεση λογισμικού διαχείρισης έργων, καθώς και στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών για τεχνικές, εμπορικές και βιομηχανικές εταιρίες, εξαγοράστηκε στο 100% από την American Computers & Engineers το 2000 και πρόσφατα ο πρόεδρος της δεύτερης, κ. Διονύσης Ιωακείμ, ανακοίνωσε την απορρόφησή της.

Τη γενική διεύθυνση της Α.C. & E αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κιόρτσης. Ο κ. Κιόρτσης υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Logiciel και κατείχε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και αντιπροέδρου του Δ.Σ. για εννέα συνεχόμενα χρόνια, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του διευθυντή πωλήσεων λογισμικού στην A.C. & E.

Ο Γ. Κιόρτσης γεννήθηκε το 1956 στη Γενεύη. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής και των ολοκληρωμένων τεχνολογικών εφαρμογών.

Η Αmerican Computers & Engineers Hellas, μέλος του Ομίλου Quest, ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρίες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών πληροφορικής και προϊόντων λογισμικού στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στον τεχνικό κόσμο. Πιστοποιημένη κατά ISO 9001 & ISO 9001 Tick-it για την ανάπτυξη λογισμικού, προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης πρωτοποριακών μηχανογραφικών εφαρμογών, καθώς και υπηρεσίες δικτύων και τηλεπικοινωνιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v