Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργο για την Παρευξείνεια Τράπεζα από Info-Quest

Την εγκατάσταση του συστήματος Livelink της Opentext στην Παρευξείνεια Τράπεζα, που αφορά στη διαχείριση εγγράφων και την αυτοματοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, ανακοίνωσε η Info-Quest.

Εργο για την Παρευξείνεια Τράπεζα  από Info-Quest
Η Info-Quest, ολοκλήρωσε πρόσφατα την εγκατάσταση του συστήματος Livelink της εταιρίας Opentext στην Παρευξείνεια Τράπεζα (Black Sea Trade and Development Bank), το χρηματοπιστωτικό οργανισμό που εδρεύει στην Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι μια πρωτοποριακή εγκατάσταση στον τομέα των συστημάτων Διαχείρισης Γνώσης και Συνεργασίας.

Η Παρευξείνεια Τράπεζα εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και στοχεύει στην στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης και στην εμβάθυνση της περιφερειακής συνεργασίας ανάμεσα στις χώρες μέλη τoυ Οργανισμού Παραευξείνιας Συνεργασίας (ΟΣΕΠ).

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η Ιnfo-Quest υλοποίησε το έργο στην Παρευξείνια Τράπεζα, βασιζόμενη στη μακροχρόνια εμπειρία της αλλά και στη μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα των σύνθετων έργων, που έχει υλοποιήσει κατά καιρούς για μεγάλους τραπεζικούς & χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Το έργο, που αφορά στη Διαχείριση Εγγράφων, την Aυτοματοποίηση των Επιχειρησιακών Διαδικασιών και το Collaborative Intranet, αξιοποιεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό μία πλατφόρμα, η οποία είναι κορυφαία στο είδος της και διεθνώς αναγνωρισμένη, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης στον πελάτη.

Το υλοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει στην Τράπεζα, ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό περιβάλλον εργασίας, το οποίο περιλαμβάνει:

* Έναν ενιαίο μηχανισμό για την αποθήκευση και διαχείριση κάθε τύπου ηλεκτρονικών εγγράφων.

* Ενιαίο περιβάλλον για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών του Οργανισμού.

* Κοινό περιβάλλον για τη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των στελεχών(discussion lists, departmental channels etc.).

* Μηχανισμό για την συγκέντρωση και διανομή μηνυμάτων και ειδήσεων.

* Πλαίσιο ολοκλήρωσης με τις εγκατεστημένες εφαρμογές Office Automation.

* Ενιαίο περιβάλλον πρόσβασης πλήρως συμβατό με τα υπάρχοντα συστήματα ασφαλείας του οργανισμού.

* Ενιαίο πλαίσιο για την οργάνωση και την παρακολούθηση εργασιών (tasks).

Το σύστημα βρίσκεται ήδη σε παραγωγική λειτουργία και υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Πληροφορικής της Παρευξείνειας Τράπεζας σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα της Info-Quest, ενώ η Τράπεζα προωθεί την επέκταση της εφαρμογής για την πλήρη διαχείριση των επίσημων εγγράφων και αρχείων της (Records Management).

Τέλος, σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι η Η Info-Quest έχει, μέχρι σήμερα, συνεργαστεί με επιτυχία με την Τράπεζα για την κάλυψη σημαντικών αναγκών της πληροφοριακής της υποδομής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v