Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Μειώνει τη συμμετοχή της σε θυγατρική

Τη μείωση της συμμετοχής στη θυγατρική ΙΝΤΕΡΝΟ, αποφάσισε η Αλουμύλ Μυλωνάς, περιορίζοντας το ποσοστό της στο 19,9% με στόχο την εξυγίανση της πρώτης και τη βελτίωση των μεγεθών του ομίλου.

Αλουμύλ: Μειώνει τη συμμετοχή της σε θυγατρική
Σε μεταβολή της μετοχικής σύνθεσης, στην έως πρόσφατα θυγατρικής της ”ΙΝΤΕΡΝΟ”, προχώρησε η Αλουμύλ Μυλωνάς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα, η Αλουμύλ Μυλωνάς προβαίνει σε μείωση μετοχικού κεφαλαίου χάριν συμψηφισμού ζημιών ύψους 1 εκ. ευρώ περίπου και ακόλουθη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 240.200 ευρώ, στην οποία δεν θα συμμετέχει.

Σημειώνεται, ότι η συμμετοχή της Αλουμύλ Μυλωνάς μεταπίπτει πλέον σε 19,9% και ότι η συγκεκριμένη κίνηση αποσκοπεί στην εξυγίανση της ΙΝΤΕΡΝΟ και στη βελτίωση των μεγεθών του ομίλου.

Η ΙΝΤΕΡΝΟ εμφάνισε αρνητικά αποτελέσματα τις προηγούμενες χρήσεις και τα ποσά που διατέθηκαν υπέρ της, από την τελευταία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αλουμύλ Μυλωνάς, αποτέλεσαν μόλις τέσσερα τις χιλίοις των συνολικώς αντληθέντων κεφαλαίων.

Τέλος, τονίζεται στην ανακοίνωση, ότι η Διοίκηση της ΙΝΤΕΡΝΟ και της Αλουμύλ Μυλωνάς, διαπιστώνουν προσωρινή δυσκολία ανάκαμψης των μεγεθών της πρώην θυγατρικής, και ως εκ τούτου κρίνεται σκόπιμη η παραπάνω κίνηση με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της εισηγμένης και των μετόχων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v