Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Δικαστική οδός για τα δημοσιεύματα του ΚτΕ

Την δικαστική οδό αποφάσισε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες να ακολουθήσει ο ΟΠΑΠ αναφορικά με δημοσιεύματα της εφημερίδας ”Κόσμος του Επενδυτή”, δημοσιεύματα έναντι των οποίων τοποθετήθηκε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΠΑΠ: Δικαστική οδός για τα δημοσιεύματα του ΚτΕ
Απόφαση να κινηθεί δικαστικά εναντίον της εφημερίδας ”Κόσμος του Επενδυτή” έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ σε σημερινή του συνεδρίαση.

Αιτία, δημοσιεύματα της συγκεκριμένης εφημερίδας, για ”σκάνδαλα” σε σχέση με τα παιχνίδια ”Σούπερ 3” και ”Εxtra-5”, στα οποία υποστηρίζεται μεταξύ άλλων ότι η εταιρία παραπλανά τους παίκτες ως προς τα κέρδη που προκύπτουν, ενώ αμφισβητείται και η εγκυρότητα των ηλεκτρονικών κληρώσεων.

Το τελευταίο δημοσίευμα προκάλεσε παρέμβαση και του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος σε δήλωση του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, όλες οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ χαρακτηρίζονται από πλήρη διαφάνεια.

”Όλη η διαδικασία” πρόσθεσε ο κ. Πρωτόπαπας, ”όλες οι διεργασίες, γίνονται με βάση διεθνείς προδιαγραφές τις οποίες εγγυώνται διεθνή πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v