Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της η Megasoft

Το νέο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1300 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται παραπλεύρως των γραφείων της επί της Λεωφόρου Κηφισού 174 στο Αιγάλεω. Το κτίριο αρχικά θα χρησιμοποιηθεί για επενδυτικούς σκοπούς, ενώ στο μέλλον θα καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες της εταιρίας.

Επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της η Megasoft

Σε μία νέα σημαντική κίνηση ανάπτυξης προχώρησε η εταιρεία Megasoft A.E.

H εταιρεία επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της με την απόκτηση ενός νέου σύγχρονου κτιρίου. Το νέο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1300 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται παραπλεύρως των γραφείων της επί της Λεωφόρου Κηφισού 174 στο Αιγάλεω.

Το κτίριο αρχικά θα χρησιμοποιηθεί για επενδυτικούς σκοπούς, ενώ στο μέλλον θα καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της εταιρίας.

Ο Αθανάσιος Ντάκουλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Megasoft δήλωσε:

"Από την αρχή της λειτουργίας μας μείναμε προσηλωμένοι και σταθεροί στους στόχους μας που δεν ήταν άλλοι από την προσφορά πρωτοποριακών, καινοτόμων προϊόντων και άψογων υπηρεσιών υποστήριξης στις επιχειρήσεις που μας εμπιστεύονται. Φέτος η Megasoft κλείνει τα 30 της χρόνια και τα γιορτάζει με μία ακόμα κίνηση ανάπτυξης που αποτελεί για εμάς μία σημαντική επένδυση! Η πορεία δεν ήταν εύκολη. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, χρειάστηκε πολλές φορές να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, ώστε να συνεχίσουμε να θέτουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Τα αποτελέσματα, όμως, μας δικαιώνουν. Οι επενδύσεις μας δε σταματούν στις εγκαταστάσεις και τις υποδομές. Επενδύουμε ταυτόχρονα στην υποστήριξη και βελτιώνουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η Megasoft ενδυναμώνεται ενισχύοντας σημαντικά με προσωπικό και σύγχρονα εργαλεία όλα τα τμήματα και τους τομείς της, για να ανταποκριθεί πλήρως στην εξέλιξη των προϊόντων της και στις ανάγκες της αγοράς. Νέα καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές διαχειρίσεις έρχονται για να δώσουν ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα, ευκολία και απλότητα στη διαχείριση κάθε επιχείρησης.

Το θετικά αποτελέσματα προέρχονται από μία συλλογική και συνεχή προσπάθεια. Στηρίζουμε και εστιάζουμε στους ανθρώπους μας, που δίνουν το στίγμα τους, το πάθος τους, την ενέργειά τους και την αγάπη τους σε αυτό που κάνουμε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με όραμα, αισιοδοξία και την ώθηση που μας δίνει η 30ετής επιτυχημένη μας πορεία για να πάμε τη Megasoft ακόμα πιο ψηλά!"

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v