Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ΕΛΒΟ η προμήθεια 113 πυροσβεστικών οχημάτων

Tη προμήθεια 113 οχημάτων για τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνολικού ύψους 17,6 εκατ. ευρώ, ανέλαβε μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, η ΕΛΒΟ. Η εταιρία αναμένει αύξηση της κερδοφορίας για το 2002, παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών.

Στην ΕΛΒΟ η  προμήθεια 113  πυροσβεστικών οχημάτων
Tη προμήθεια 113 πυροσβεστικών οχημάτων διαφόρων τύπων, για τη Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνολικού ύψους 17,6 εκατ. ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η ΕΛΒΟ, μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η παράδοση των οχημάτων θα γίνει σταδιακά και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2003.

Τέλος, επισημαίνεται στην ανακοίνωση ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ΕΛΒΟ για το 2002. Παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών, εξαιτίας της δραστικής περικοπής των παραγγελιών του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η κερδοφορία της εταιρίας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης εξυγίανσης της εταιρίας μετά την ιδιωτικοποίησής της τον Αύγουστο του 2000 και την ανάληψη του management από τον όμιλο Μυτιληναίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v