Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Pobuca και Satori Analytics ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Satori θα προσφέρει το Pobuca Experience Cloud στους πελάτες της, με την Pobuca να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες advanced customer analytics της Satori σε έργα CX και Loyalty.

Pobuca και Satori Analytics ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Pobuca ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Satοri Analytics, μια πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα του data-driven CX φιλόδοξη εταιρεία customer analytics, σε μια συνέργεια που στοχεύει να ενώσει τις δυνάμεις και των δύο στο κοινό όραμα της βελτιστοποίησης λήψης αποφάσεων μέσω της ανάλυσης δεδομένων.

Η συνέργεια μεταξύ των Pobuca και Satοri Analytics στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση των λύσεών τους για την παροχή βαθιάς ανάλυσης και την αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας χρήσης δεδομένων για την λήψη αποφάσεων, με την παράλληλη μείωση του κόστους ιδιοκτησίας και βελτιστοποίηση της απόδοσης (performance).

Η Satοri Analytics είναι μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία στους τομείς της τεχνολογίας δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης (Data & AI). Η λέξη “Satοri” περιγράφει τη συγκεκριμένη στιγμή κατά την οποία η σκέψη είναι διαυγής. Αυτή ακριβώς είναι η αποστολή της εταιρείας: να υποστηρίξει τους πελάτες της ώστε να αποκτούν διαύγεια πριν την λήψη σημαντικών αποφάσεων υποβοηθούμενοι από την αξιοποίηση των δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη. Από την ίδρυση της στο Λονδίνο το 2015 έως σήμερα έχει καταφέρει να εντάξει στο πελατολόγιο της παγκοσμίου φήμης εταιρείες, απασχολώντας πλέον πάνω από 45 πιστοποιημένους επιστήμονες σε ειδικότητες όπως αρχιτέκτονες λύσεων υπολογιστικού νέφους, μηχανικούς δεδομένων, επιστήμονες δεδομένων, και ειδικούς στις τεχνολογίες CRM.

Η Satοri είναι μια εταιρεία analytics που αποτελείται από ομάδες επιστημόνων δεδομένων, αναλυτών και μηχανικών λογισμικού που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, έχοντας στο επίκεντρο τα δεδομένα (data-driven), καινοτόμες σε παγκόσμια brands σε όλα τα industries, από προσαρμοσμένες (customised) υποδομές μεγάλων δεδομένων έως μοντέλα μηχανικής μάθησης. Οι υπηρεσίες Satοri καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο ζωής δεδομένων από την απορρόφηση και την προεπεξεργασία έως την ανάλυση και παραγωγή από Advanced Analytics (ML&AI, NLP και Simulation) και Customer 360º (Data Driven Personalization, Loyalty Management and Customer Retention) έως τη διαχείριση δεδομένων (Cloud, On Premise και Data Monetization).

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της συνεργασίας με την Pobuca, η Satοri θα ενσωματώσει στο δυναμικό της το αναλάβει την προμήθεια και μεταπώληση του Pobuca Experience Cloud με τις λειτουργίες Loyalty, Customer Engagement και Customer Service, διευρύνοντας περαιτέρω την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ η Pobuca με τη σειρά της θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ανάλυσης πελατών της Satοri για να προσφέρει περαιτέρω CX και Loyalty value στους πελάτες της.

Η συνεργασία της μεταπώλησης του Pobuca Experience Cloud από με τη Satοri ενισχύει ακόμη περισσότερο το positioning, την αξιοπιστία και την after sales δυναμική του Pobuca Experience Cloud παγκοσμίως.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εισερχόμαστε σε αυτή τη στρατηγική συνεργασία, ως ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τα εμπρός που συνεχίζουμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Η συνεργασία μας με την Satοri Analytics, μια εξειδικευμένη φιλόδοξη και δυναμική εταιρεία υπηρεσίας Analytics μας οδηγεί ακόμη ένα βήμα μπροστά στην προσπάθειά μας να μετρήσουμε, να σχεδιάσουμε και να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών brands και εμπόρων λιανικής», δήλωσε ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Για την Pobuca

Η Pobuca (πρώην SiEBEN) αποτελεί εδώ και 20 χρόνια μια scale-up εταιρεία παροχής Customer Experience Management software & υπηρεσιών. Το Pobuca Experience Cloud είναι η πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία για να βοηθά brands και retailers να βελτιστοποιήσουν την Εμπειρία Πελατών, να αυξήσουν την Πιστότητα (Loyalty), την ικανοποίηση πελατών και την πελατοκεντρικότητα των υπηρεσιών τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες (turn-key) λύσεις από συμβουλευτικές υπηρεσίες έως σχεδιασμό, τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, προσωποποιημένες λύσεις και υπηρεσίες μάρκετινγκ. Το Pobuca Experience Cloud δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες B2C να οικοδομήσουν άμεσες, εξατομικευμένες σχέσεις με χιλιάδες ή και εκατομμύρια καταναλωτές μέσω τεχνολογίας και δεδομένων, αυξάνοντας το Loyalty και βοηθώντας brands και retailers να αξιολογήσουν με επιτυχία το CX, σχεδιάζοντας στη συνέχεια τη σωστή στρατηγική με βάση αξιόπιστα KPI και βελτιώνοντας το CX σε όρους πιστότητας, εξυπηρέτησης πελατών και καλύτερου engagement μέσω εξατομίκευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v