Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα: Επιστρέφει σε υγιή ισολογισμό μετά την αναδιάρθρωση

Η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα έχει πλέον ανακεφαλαιοποιημένο ισολογισμό και αυξημένη ρευστότητα που θα τροφοδοτήσει τη συνεχή ανάπτυξη στον κλάδο διανομής αυτοκινήτων και συντήρησης.

ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα: Επιστρέφει σε υγιή ισολογισμό μετά την αναδιάρθρωση

Με την ευκαιρία των 25ων γενεθλίων της (1997-2022), η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα ανέφερε υγιή κερδοφορία για το οικονομικό έτος 2021, σε συνδυασμό με ένα άνευ προηγουμένου χαρτοφυλάκιο προ-παραγγελιών για το 2022. 

H εταιρεία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αναμένει σημαντική αύξηση του λειτουργικού της αποτελέσματος στο τέλος του τρέχοντος έτους. Η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα επιστρέφει σε υγιή ισολογισμό μετά την -
πρόσφατα ολοκληρωθείσα- οικονομική αναδιάρθρωση, με τον νέο Ολλανδό μέτοχο Merel Investments B.V. να εισφέρει νέα κεφάλαια σε μια περίοδο ισχυρής αύξησης επενδύσεων στη χώρα.

Η ΕΚΚΑ Αυτοκίνητα έχει πλέον ανακεφαλαιοποιημένο ισολογισμό και αυξημένη ρευστότητα που θα  τροφοδοτήσει τη συνεχή ανάπτυξη στους απαιτητικούς καιρούς που έρχονται στον κλάδο διανομής αυτοκινήτων και συντήρησης.

Η διοικητική ομάδα της εταιρείας παρέμεινε σταθερή και συνεργάζεται στενά με τον νέο μέτοχο για την επίτευξη νέων στρατηγικών στόχων, με τον υγιή ισολογισμό να παραμένει κορυφαία προτεραιότητα. Ο συνδυασμός της τεράστιας εγχώριας εμπειρίας και τεχνογνωσίας, παράλληλα με την ισχυρή θέση του νέου μετόχου στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, θέτουν τις βάσεις για ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια.

Η εταιρεία και ο νέος μέτοχος δέχθηκαν συμβουλές για την αναδιάρθρωση από την Value Partners και τη Dendias & Partners.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v