Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

NOŪS: Το πρώτο resort του Ομίλου Donkey Hotels στη Σαντορίνη

Στην πρώτη του επένδυση εκτός Αθήνας προχωράει ο Ομιλος DONKEY HOTELS. Θα λειτουργήσει τον φετινό Ιούνιο στη Μεσαριά από τη YES! HOTELS.

NOŪS: Το πρώτο resort του Ομίλου Donkey Hotels στη Σαντορίνη

Ο Όμιλος DONKEY HOTELS, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου, προχωράει στην πρώτη του επένδυση εκτός Αθήνας, επιλέγοντας τη Σαντορίνη. Το NOŪS θα λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2022 στη Μεσαριά, από τη YES! HOTELS.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο resort έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των κατηγοριών δωματίων είναι η ευρυχωρία. Δωμάτια, bungalows και σουίτες, αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν στον επισκέπτη άνεση χώρου. Κάθε ξεχωριστή “γειτονιά” του NOŪS έχει το δικό της ύφος. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη φύτευση των εξωτερικών χώρων. Είναι έτσι μελετημένη ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν τους δικούς τους μεγάλους ιδιωτικούς κήπους, αλλά επιπλέον να δημιουργούνται και οάσεις δροσιάς για όλους.

Η ποιότητα και η εντοπιότητα των πρώτων υλών από τη μία και η απλότητα και η ειλικρίνεια της μαγειρικής από την άλλη, είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η κουζίνα των δύο εστιατορίων του NOŪS.

Το spa παρέχει 5 treatment rooms, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, sauna, χαμάμ, cold tank, γυμναστήριο και outdoor yoga area. Επιπλέον, στο χώρο του spa βρίσκεται το Vitamin Bar του ξενοδοχείου, ένα healthy spot όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν υγιεινές προτάσεις όπως φρέσκιες σαλάτες και χυμούς, μπάρες δημητριακών, smoothies καθώς και φυσικά παραδοσιακά προϊόντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v