Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες της Ιntralot στη Χιλή

Η έναρξη λειτουργίας του on-line συστήματος για τη διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών του κρατικού οργανισμού της Χιλής, έργο ύψους 80 εκατ. δολάρια, που ανέλαβε η Intralot κατόπιν σύμβασης με την Polla Chilena, εορτάστηκε σε επίσημη εκδήλωση στη Χιλή.

Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες της Ιntralot στη Χιλή
Σε εκδήλωση στις 17 Δεκεμβρίου 2002 στο Σαντιάγκο της Χιλής, γιόρτασε η Intralot και η Polla Chilena de Beneficencia την έναρξη λειτουργίας του on-line συστήματος για τη διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών του κρατικού οργανισμού της Χιλής.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι το έργο που ανέλαβε η Intralot στη Χιλή, κατόπιν σύμβασης με την Polla Chilena το φθινόπωρο του 2001, περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου on-line δικτύου για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών. Η σύμβαση είναι 7ετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης μέχρι 2 έτη και η αξία της ανέρχεται σε 80 εκατ. δολάρια.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου της Polla Chilena de Beneficencia κ. Sergio Henriquez, ο οποίος τόνισε ”Η προσπάθεια για την έναρξη λειτουργίας του νέου συστήματος και η αυτόματη μετατροπή από το παλιό σύστημα στο καινούργιο χωρίς προβλήματα για τους πελάτες και το δίκτυο πωλήσεων ήταν μεγάλη για όλους μας, αλλά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τώρα είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και τη διεθνή εμπειρία που έχει στη διεξαγωγή των παιχνιδιών η Intralot”.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ”Η Χιλή είναι μία μοντέρνα χώρα, με πολιτική και οικονομική σταθερότητα, άριστο κλίμα για επιχειρηματικές δραστηριότητες και επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Για τους λόγους αυτούς, επιλέξαμε να είναι η χώρα αυτή το κέντρο της επιχειρηματικής μας εξάπλωσης στη Λατινική Αμερική”.

Ακόμη, σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Χιλή, ο Πρόεδρος της Intralot κ. Σωκράτης Κόκκαλης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομίας κ. Jorge Rodriguez, ενώ παράλληλα, έδωσε συνέντευξη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας ”El Mercurio”, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ”Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη Χιλή ως εφαλτήριο για την επέκταση των επιχειρήσεων μας στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v