Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Cyclon στοιχεία ενεργητικού της ΤΟΤ Ελλάς

Στοιχεία ενεργητικού της εταιρίας ΤΟΤ Ελλάς, που βρίσκεται υπό εκκαθάριση από την Πειραιώς Finance εξαγόρασε η Cyclon, έναντι 3,65 εκατ. ευρώ. Στα στοιχεία που μεταβιβάσθησαν, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οικοπεδικές εκτάσεις, πρατήρια, αλλά και η εγκατάσταση αποθήκευσης και διακίνησης πετρελαιοειδών.

Στη Cyclon στοιχεία ενεργητικού της ΤΟΤ Ελλάς
Συμφωνία για την εξαγορά συμμετοχής της Πειραιώς Finance στην υπό ειδική εκκαθάριση εταιρία ”ΤΟΤ ΕΛΛΑΣ”, ανακοίνωσε η Cyclon.

Το deal ύψους 3,65 εκατ. ευρώ ολοκληρώθηκε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Cyclon, κατόπιν δημόσιου και διεθνούς πλειοδοτικού διαγωνισμού.

Στα στοιχεία του ενεργητικού που μεταβιβάσθησαν, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οικοπεδικές εκτάσεις, πρατήρια, αλλά και η εγκατάσταση αποθήκευσης και διακίνησης πετρελαιοειδών.

Όσον αφορά την εγκατάσταση πετρελαιοειδών, βρίσκεται στο Ν. ικόνιο Περάματος σε έκταση 24.000 m2 με 17 δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 21.500 m3.

Η εγκατάσταση αυτή αναμένεται να αποτελέσει βασικό κόμβο ανάπτυξης ελέγχου και συντονισμού όλων των διαδικασιών αποθήκευσης και διακίνησης των πετρελαιοειδών, έτσι ώστε ”να συμβάλλει θετικά τόσο στην αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον τελικό καταναλωτή όσο και στην εντατικοποίηση των ελέγχων ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών”, όπως αναφέρεται.

Το σύνολο της επένδυσης αυτής εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του αναπτυξιακού και επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας. Την επένδυση αυτή θα χρηματοδοτήσει η εταιρία με ίδια κεφάλαια, αλλά και πιθανώς με μακροχρόνιο δάνειο πενταετούς διάρκειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v