Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απάντηση συλ. υπαλλήλων ΟΠΑΠ σε δημοσιεύματα

Σε πρόσφατα δημοσιεύματα που στρέφονται κατά του αριθμού τω υπαλλήλων του ΟΠΑΠ, αλλά και κατά των ”αυξημένων αμοιβών” τους επιχειρεί να απαντήσει ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων του Οργανισμού, με ημερομηνία 2/1/03.

Απάντηση συλ. υπαλλήλων ΟΠΑΠ σε δημοσιεύματα
Κατά πρόσφατων δημοσιευμάτων που θέλουν τον ΟΠΑΠ να δαπανά μεγάλα ποσά για μισθούς συμβούλων, καθώς και να απασχολεί σημαντικά μεγαλύτερο αριθμό στελεχών από το απαραίτητο στρέφεται ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων του Οργανισμού, με ημερομηνία 2/1/2003.

Επιχειρώντας να απαντήσει στα δημοσιεύματα, ο σύλλογος αναφέρει ότι ο αριθμός των συμβούλων είναι αυτός που ορίζει το καταστατικό, ενώ προσθετικά τονίζει τη στρατηγική επέκτασης στη διεθνή αγορά και την εισαγωγή νέων παιχνιδιών.

Η ανακοίνωση διαψεύδει ακόμη ότι υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να ακυρωθεί απόφαση της διοίκησης για παροχή δωρεάν μετοχών στους εργαζόμενους της εταιρίας- απόφαση, που, όπως αναφέρεται, ουδέποτε ελήφθη.

”Οι εργαζόμενοι στην ΟΠΑΠ περισσότερο από τον καθένα γνωρίζουν την αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησης και τον μόχθο που απαιτείται καθημερινά γι’ αυτή”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αναφέρεται επίσης ότι τα θετικά αποτελέσματα του ΟΠΑΠ σε επίπεδο κερδοφορίας και ανταγωνιστικότητας είναι προϊόντα της καλά σχεδιασμένης στρατηγικής που χαράχθηκε από τη διοίκηση της εταιρίας με τη συμβολή και των υπαλλήλών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v