Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Στους κορυφαίους συνεργάτες της W.D.

Στους 20 κορυφαίους συνεργάτες της Western Digital, παγκοσμίως, κατατάχθηκε η Info-Quest, με βάση τις πωλήσεις του 2001, οι οποίες αυξήθηκαν κατά 44%, σε σχέση με το 2000.

Info-Quest: Στους κορυφαίους συνεργάτες της W.D.
Μεταξύ των 20 κορυφαίων συνεργατών της Western Digital, σε παγκόσμιο επίπεδο, με βάση τις πωλήσεις του έτους 2001, κατατάχθηκε η Info-Quest, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της εισηγμένης.

Η Western Digital αποτελεί έναν από τους κορυφαίους διεθνώς προμηθευτές προϊόντων αποθήκευσης, με παρουσία και συνεργάτες σε όλες τις μεγάλες αγορές, όπως η αμερικανική και η γερμανική, και μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό της ελληνικής αγοράς.

Οι σκληροί δίσκοι της Western Digital διατίθενται για περισσότερα από 10 χρόνια στην Ελλάδα από την Info-Quest, κατέχοντας μερίδιο που ξεπερνά το 40%. Η Info-Quest κατέκτησε τη σημαντική αυτή θέση, όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται μεταξύ των συνεργατών της εταιρίας, πραγματοποιώντας ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις κατά το 2001, που παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 44% έναντι της προηγούμενης χρονιάς.

Η αύξηση αυτή, όπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση, ήταν αποτέλεσμα τόσο των σημαντικά αυξημένων πωλήσεων των ηλεκτρονικών υπολογιστών Quest, που ενσωματώνουν σκληρούς δίσκους της Western Digital, όσο και των επενδύσεων της εταιρίας σε logistics & υποδομές (νέο logistics center, SAP ERP, B2B εφαρμογή Quest On Line), παράμετρος που συντελεί στην άριστη διαχείριση των προϊόντων και στην άμεση διάθεσή τους σε όλη την Ελλάδα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v