Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τη Μοχλός

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από αναπροσαρμογή αξίας παγίων περιουσιακών στοιχείων κατά 38.860 ευρώ, με έκδοση 77.720 νέων μετοχών, ενέκρινε η γ.σ. της Μοχλός, που πραγματοποιήθηκε στις 27/11/02.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από τη Μοχλός
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από αναπροσαρμογή αξίας παγίων περιουσιακών στοιχείων κατά 38.860 ευρώ, με έκδοση 77.720 νέων μετοχών, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους, σε αναλογία μίας νέας μετοχής για κάθε 1.888 παλαιές μετοχές, ενέκρινε η γ.σ. της Μοχλός, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 2002.

Η ημερομηνία αποκοπής του σχετικού δικαιώματος ως και της εισαγωγής των μετοχών αυτών στο ΧΑ, θα γνωστοποιηθούν με νεώτερες ανακοινώσεις της εταιρίας.

Η γ.σ. της Μοχλός ενέκρινε επίσης, την εκλογή νέου Δ.Σ. και τον καθορισμό της ιδιότητας αυτού σε εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά, καθώς και την μεταφορά της έδρας της εταιρίας από την Πάτρα στον Δήμο Αλίμου Αττικής.

Τέλος, ενέκρινε την μερική αλλαγή της χρήσης και του προορισμού των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με καταβολή μετρητών που αποφασίστηκε από τη γ.σ. των μετόχων της 20ης Δεκεμβρίου του 2000 και όπως αυτή τροποποιήθηκε στην συνέχεια από τη τακτική γενική συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2001.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v