Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφωνίας Κύπρου- ΟΠΑΠ

”Ανοιχτό” φαίνεται ότι μένει το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής δημοκρατίας και του ΟΠΑΠ αναφορικά με την απόκτηση αποκλειστικής διεξαγωγής του παιχνιδιού ”πάμε στοίχημα”, όπως προκύυπτει από δηλώσεις Κύπριου υπουργού. Από την πλευρά του ΟΠΑΠ δεν υπάρχει ακόμη επίσημο σχόλιο.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διαφωνίας Κύπρου- ΟΠΑΠ
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του ΟΠΑΠ αναφορικά με την απόκτηση αποκλειστικής διεξαγωγής του παιχνιδιού ”Πάμε στοίχημα” από την ελληνική εταιρία, άφησε με δηλώσεις του σήμερα ο αρμόδιος, Κύπριος υπουργός.

Η διοίκηση της ΟΠΑΠ δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε επίσημο σχολιασμό, ωστόσο κύκλοι προσκείμενοι σε αυτή επισημαίνουν πως πως η εταιρία έχει ήδη υποβάλλει τις προτάσεις της και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία συζήτησης αυτών, η οποία συνεχίζεται κανονικά και πως οι όποιες τυχόν καθυστερήσεις παρουσιάζονται, αποτελούν προϊόν της μεγάλης έμφασης που έχει δώσει η κυπριακή κυβέρνηση στην επίτευξη εισόδου της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, τα ίδια στελέχη εξέφρασαν την πεποίθηση πως έως ότου υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από μέρους της κυπριακής κυβέρνησης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επίτευξη της εμπορικού deal μεταξύ του ΟΠΑΠ και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τέλος, πρέπει να υπενθυμιστεί ότι ο ΟΠΑΠ έχει ήδη παρουσία στην Κύπρο, η οποία ωστόσο είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με βάση συμφωνία που υπεγράφη τη δεκαετία του ’60, όταν ο ΟΠΑΠ δεν ήταν Ανώνυμος εταιρία και ο σκοπός της επίτευξης νέας συμφωνίας, είναι να μπορέσει ο ΟΠΑΠ να προσφέρει το υφιστάμενο εύρος παιχνιδιών με τους όρους που ισχύουν στην Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v