Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Societe Generale: Ενδιαφέρον και για την Αττικής;

Σε εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διεργασίες που αφορούν στον υποψήφιο στρατηγικό εταίρο της Αττικής, με τη γαλλική Societe Generale, πέραν της Γενικής, να έχει εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον.

Societe Generale: Ενδιαφέρον και για την Αττικής;
Μπορεί το project της Γενικής Τράπεζας να μονοπωλεί αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον των τραπεζικών εξελίξεων, αυτό όμως δε συνεπάγεται ότι είναι και το μοναδικό.

Ετσι, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διεργασίες που αφορούν στην Τράπεζα Αττικής, με το ενδιαφέρον να μην επικεντρώνεται αποκλειστικά εντός ελληνικών ορίων. Ειδικότερα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση κατ’ αρχήν ενδιαφέρον έχει εκφρασθεί, μεταξύ άλλων, κι από τη Societe Generale.

H γαλλική τράπεζα μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό για την διεκδίκηση της στρατηγικής συμμαχίας με τη Γενική, αλλά πριν από μερικές εβδομάδες ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις και στην Αττικής. Πάντως, άποψη της διοίκησης της τελευταίας, είναι ότι μια συμμαχία με ξένο εταίρο θα πρέπει αποδεδειγμένα να εξασφαλίσει στην τράπεζα συγκεκριμένες όσο και σημαντικές συνέργειες, ώστε να προχωρήσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v