Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ:Συμμετοχή σε 21 μεγάλα έργα στην Ευρώπη

Σε 21 ανέρχονται τα μεγάλα σύνθετα έργα της εταιρίας Αλουμύλ στην αγορά της Ευρώπης στη τρέχουσα χρήση, τα οποία σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τους συνεργάτες της εταιρίας στις τοπικές αγορές.

Αλουμύλ:Συμμετοχή σε 21 μεγάλα έργα στην Ευρώπη
Συμμετοχή σε 21 μεγάλα σύνθετα έργα αλουμινίου σε όλη την Ευρώπη είχε στην τρέχουσα χρήση η εταιρία διέλασης αλουμινίου Alumil Μυλωνάς.

Το σύνολο των έργων σχεδιάστηκε και υποστηρίχθηκε τεχνικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της Alumil και των τοπικών θυγατρικών της και υλοποιήθηκε από τοπικούς συνεργάτες. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι μεταξύ άλλων το ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο του πολωνικού Υπουργείου Οικονομικών (Βαρσοβία), ο νεόδμητος Νότιος Σιδηροδρομικός Σταθμός του Κιέβου (Ουκρανία) και το νέο Business Center στο ιστορικό κέντρο της Σόφιας (Βουλγαρία).

Επίσης στα έργα αυτά περιλαμβάνονται και το κτίριο της Ρουμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Βουκουρέστι), το υποκατάστημα της Cosmote στα Τίρανα (Αλβανία) και τα κεντρικά γραφεία της Mercedes-Benz στη Βαρκελώνη (Ισπανία). Εξάλλου, ξεχωριστό αισθητικό αποτέλεσμα επέφερε η χρήση του αλουμινίου στο κεντρικό κτίριο της τράπεζας Jaen, στη Νότια Ισπανία.

Η πολυμορφία των τεχνικών απαιτήσεων και των χρήσεων, η ιδιαίτερη δυσκολία του κάθε έργου και οι διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες οδήγησαν τους πελάτες στην επιλογή και εγκατάσταση διαφορετικών κατά περίπτωση συστημάτων, από το ευρύ φάσμα που παράγει και παρέχει η Alumil, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v