Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Microsoft Hellas επέλεξε την Data Communication

Στόχος η αξιοποίηση Βέλτιστων Ελληνικών Επιχειρηματικών Πρακτικών & πλήρη εναρμόνισή της με τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ. Η ελληνικοποιημένη έκδοση του Dynamics 365 Business Central

Η Microsoft Hellas επέλεξε την Data Communication

Η εταιρεία εμπιστεύτηκε τη λύση Dynamics 365 Business Central - ΙnnovΕra on Azure της Data Communication, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της υφιστάμενης εγκατάστασης Microsoft Dynamics NAV και της εναρμόνισης με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ, σημειώνει σχετική ανακοίνωση.

Η λύση Dynamics 365 Business Central - ΙnnovΕra on Azure, αποτελεί την ελληνικοποιημένη έκδοση του Dynamics 365 Business Central, βασίζεται και αξιοποιεί τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας all-in-one λύσης, ενσωματώνοντας παράλληλα όλη τη λειτουργικότητα και τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές που είναι απαραίτητες στην ελληνική αγορά.

H Data Communication, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft ήδη από το 2004, έχει ενσωματώσει στην ελληνικοποίηση InnovΕra την εμπειρία 33 ετών στην παροχή λύσεων προσαρμοσμένων στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία σε απαιτητικές υλοποιήσεις Microsoft Dynamics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v