Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Παρουσίαση στο ΤΕΙ Κοζάνης

Τις δραστηριότητες της Αλουμύλ παρουσίασε ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Γ. Μυλωνάς στο Τ.Ε.Ι. Κοζάνης. Η παρουσίαση αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων του Ομίλου σε ολόκληρη τη χώρα, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 350 κατασκευαστές – μηχανικοί.

Αλουμύλ: Παρουσίαση στο ΤΕΙ Κοζάνης
Τις δραστηριότητες της Αλουμύλ και τα επενδυτικά της σχέδια παρουσίασε ο Πρόεδρος του ομίλου κ. Γεώργιος Μυλωνάς την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο Τ.Ε.Ι. Κοζάνης.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία, κατά το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, αφιερωμένο στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ο κ. Γ. Μυλωνάς παρουσίασε λεπτομερώς την Αλουμύλ, το μεγαλύτερο Όμιλο διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και έναν εκ των πέντε κορυφαίων της Ευρώπης.

Στη συνέχεια, ανέπτυξε τις βασικές αρχές ενός σύγχρονου Business plan, προερχόμενου από την πρακτική εμπειρία και τα διδάγματα μίας εικοσαπενταετούς πορείας.

Κλείνοντας, υπογράμμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Ομίλου για την ανάπτυξη ουσιαστικής σχέσης με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Κατά το δεύτερο μέρος, απευθυνόμενο ειδικά στους κατασκευαστές, ο κ. Γ. Μυλωνάς παρουσίασε τόσο τις νέες εμπορικές συμφωνίες, όσο και τα προηγμένα προϊόντα της Αλουμύλ: τα ολοκληρωμένα συστήματα προφίλ αλουμινίου, τα σύνθετα πάνελ (composite panels) αλουμινίου J-BOND και τα πολυκαρβονικά φύλλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, η εκδήλωση κατέδειξε την ποικιλία των δράσεων, μέσω των οποίων η Αλουμύλ απευθύνεται τόσο στον εκπαιδευτικό όσο και στον κατασκευαστικό χώρο.

Η συγκεκριμένη παρουσίαση αποτελεί μέρος μιας σειράς επιτυχημένων εκδηλώσεων του Ομίλου σε ολόκληρη τη χώρα τον τελευταίο μήνα, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 350 κατασκευαστές – μηχανικοί των νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Αιτωλοακαρνανίας και Ιωαννίνων. Θα ακολουθήσουν και άλλες, που θα συνδέουν περαιτέρω την παραγωγική, με τις ευρύτερες κοινωνικές πτυχές του Ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v