Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Project On Line: Συνεργασία με τη Lamda Pylea

To λογισμικό της Project On Line, το i-construct, επέλεξε η εταιρία Lamda Pylea να χρησιμοποιήσει στη διαχείριση έργου του εμπορικού και ψυχαγωγικού κέντρου στη Βόρεια Ελλάδα. Το έργο θα υλοποιηθεί από την Lamda Development, από κοινού με την Sonae – Χαραγκιώνης.

Project On Line: Συνεργασία με τη Lamda Pylea
Τη χρήση του i-construct της Project on Line, ως πλατφόρμας για τη συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων, επέλεξε η Lamda Pylea στo πλαίσιο της κατασκευής του μεγάλου Εμπορικού Κέντρου και Κέντρου Αναψυχής στο Δήμο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Οπως ανακοινώθηκε από την εταιρία, το έργο θα υλοποιηθεί από την Lamda Development, από κοινού με την Sonae – Χαραγκιώνης, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ειδικότερα, κατά την πρώτη φάση του έργου, το i-construct θα έχει δύο βασικές χρήσεις: θα χρησιμοποιηθεί αφενός ως πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ των μελετητών και της Lamda Pylea και αφετέρου ως κεντρικό αποθηκευτικό σύστημα για πάσης φύσεως έγγραφα, ώστε αυτά να είναι προσπελάσιμα από το Σύμβουλο Διαχείρισης (Focal ltd / Lamda Estate Development), τους Project Μanagers των εμπλεκομένων εταιριών (Lamda Development, Sonae – Χαραγκιώνης) και από το αρχικό εργοτάξιο.

Αργότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η χρήση θα επεκταθεί και στο κομμάτι των αναφορών του εργοταξίου, καθώς θα αναπτυχθεί πλήρως το σύστημα ”Ημερολόγιο Εργοταξίου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v