Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BFF Banking: Βλέπει καθυστερήσεις στις πληρωμές από νοσοκομεία

Τι είπε στο φόρουμ των Δελφών ο κ. Michele Antognoli, Vice President, International Markets Department του ομίλου.

BFF Banking: Βλέπει καθυστερήσεις στις πληρωμές από νοσοκομεία

Ο Όμιλος BFF Banking Group – κορυφαίος ευρωπαϊκός πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για τους προμηθευτές των Εθνικών Συστημάτων Υγείας και της Δημόσιας Διοίκησης στην Ευρώπη – συμμετείχε στο φετινό Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Ο κ. Michele Antognoli, Vice President, International Markets Department τοποθετήθηκε κατά την εναρκτήρια μέρα των εργασιών του συνεδρίου

Αναφορικά με την πανδημία, ο κ. Antognoli τόνισε πως παρατηρείται σημαντική αύξηση δαπανών δημόσιας υγείας σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης. Κατά συνέπεια, τους επόμενους μήνες αναμένονται να αυξηθούν και οι μέσοι χρόνοι αποπληρωμής από τα νοσοκομεία και τις δημόσιες διοικήσεις.

Για το λόγο αυτό, ο Όμιλος BFF Banking Group θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες - προμηθευτές του Δημοσίου, ώστε να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες που θα διαμορφωθούν μετά την πανδημία σε όλη την Ευρώπη.

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο κ. Antognoli υπογράμμισε πως ο Όμιλος, που δραστηριοποιείται στη χώρα από το 2017, έφτασε πρόσφατα σε ένα ακόμα ορόσημο της αναπτυξιακής του στρατηγικής για την Ελλάδα, καθώς έλαβε έγκριση από την Τράπεζα της Ιταλίας και την Τράπεζα της Ελλάδος για το άνοιγμα τραπεζικού υποκαταστήματος στην Αθήνα. Με μόνιμη φυσική παρουσία στη χώρα, ο Όμιλος BFF Banking Group θα έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει τους προμηθευτές του δημοσίου τομέα καλύτερα, βελτιώνοντας το κεφάλαιο κίνησης τους και διευκολύνοντας την αλληλεπίδραση μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v