Eργοδοτικές εισφορές υπέρ ΙΚΑ μέσω Εθνικής

Η Εθνική Τράπεζα ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο νέο σύστημα είσπραξης των εργοδοτικών εισφορών υπέρ ΙΚΑ και προσφέρει δωρεάν τους τρόπους εξυπηρέτησης όπως internet banking, εντολές μελλοντικής χρέωσης και θυρίδες.

Eργοδοτικές εισφορές υπέρ ΙΚΑ μέσω Εθνικής
Η Εθνική Τράπεζα, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2002 συμμετέχει στο νέο σύστημα για την είσπραξη των εργοδοτικών εισφορών υπέρ ΙΚΑ που αφορά μισθολογικές περιόδους από 1.1.2002 και μετά, για όσους εργοδότες έχουν εφοδιαστεί με το νέο αριθμό μητρώου εργοδότη και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τους παρακάτω τρόπους εξυπηρέτησης στην πελατεία της:

* Μέσω INTERNET BANKING

* Με εντολές μελλοντικής χρέωσης με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες να προσέρχονται στην Τράπεζα οποιαδήποτε ημερομηνία μεταξύ 1ης και 25ης κάθε μήνα και να εξουσιοδοτούν την Τράπεζα για την είσπραξη της οφειλής τους με χρέωση καταθετικού τους λογ/μού σε συγκεκριμένη μελλοντική ημερομηνία.

* Μέσω των θυρίδων των Καταστημάτων από την 1η έως και την 25η ημέρα κάθε μήνα.

Η είσπραξη εργοδοτικών εισφορών με προσέλευση στις θυρίδες των Καταστημάτων της Τράπεζας απó την 26η έως και την 31η ημέρα κάθε μήνα επιβαρύνεται (τιμολογείται) ιδιαιτέρως.

Η Τράπεζα συνιστά στους εργοδότες να εκμεταλλευθούν τα εναλλακτικά δίκτυα που προσφέρει, ώστε να αποφύγουν την πιθανή αναμονή στα ταμεία της Τράπεζας και ιδιαίτερα τις τελευταίες εργάσιμες ημέρες του μήνα. Τα ταμεία του ΙΚΑ θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους εργοδότες που δεν έχουν τις προϋποθέσεις ή για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμούν να εξοφλήσουν τις εργοδοτικές εισφορές τους στις Τράπεζες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v