Τι συμβαίνει στα Τσιμέντα Χαλκίδας

Η απαγόρευση της εισόδου του διευθυντή του εργοστασίου οδήγησε τη διοίκηση της ΑΓΕΤ Ηρακλής να διακόψει την παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου στη Χαλκίδα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2002, ανακοίνωσε η εταιρία, ενώ από σήμερα η διοικητική ομάδα εισήλθε και πάλι στους χώρους του εργοστασίου.

Τι συμβαίνει στα Τσιμέντα Χαλκίδας
Η απαγόρευση της εισόδου του διευθυντή του εργοστασίου οδήγησε τη διοίκηση της ΑΓΕΤ Ηρακλής να διακόψει την παραγωγική διαδικασία του εργοστασίου στη Χαλκίδα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2002, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.

Από σήμερα το πρωί (16 Δεκεμβρίου 2002), η διοικητική ομάδα του Εργοστασίου εισήλθε στους χώρο του Εργοστασίου για να εξασφαλίσει ότι οι συνθήκες εργασίας (ασφάλεια και οργάνωση) είναι κατάλληλες για να επαναλειτουργήσει η παραγωγική διαδικασία.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί το κόστος της διακοπής λειτουργίας του Εργοστασίου, η οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει προς το παρόν καμία επίδραση στη διάθεση τσιμέντου στην αγορά, ανακοίνωσε η ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr η εμπλοκή επήλθε μετά τη σοβαρή διένεξη της εταιρίας με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων κ. Χατζηδιονυσίου.

Ως αυτή την ώρα, παραμένει αδιευκρίνιστο για το πότε η μονάδα θα τεθεί σε λειτουργία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ευρεία σύσκεψη τοποικών παραγόντων που πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, οι παραβρισκόμενοι, κατήγγηλαν την στάση της εταιρίας που έκλεισε τη μονάδα και εξέφρασαν τη συμπαράσταση στον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων.

Εκτιμάται όμως, ότι η τελευταία ανακοίνωση της ΑΓΕΤ, μεταφράζεται ως πρόθεση για την άμεση επαναλειτουργία των ”Τσιμέντων Χαλκίδος”, κάτι που, όπως λέγεται από ανεπίσημες πληροφορίες, θα γίνει αύριο, 17/12.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v