Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το σύστημα Hertz Driving Directions από τη Hertz

Το σύστημα ”Hertz Driving Directions”, με το οποίο ο χρήστης θα μπορεί να ”κατεβάσει” τις πιο έγκυρες οδηγίες για το πώς θα φτάσει σε οποιοδήποτε μέρος, εγκατέστησε η Hertz από τον Οκτώβριο του 2002, στα κυριότερα γραφεία της, στην Ευρώπη.

Το σύστημα Hertz Driving Directions από τη  Hertz
Η Hertz, εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, εγκατέστησε το σύστημα Hertz Driving Directions” στα κυριότερα γραφεία της, στην Ευρώπη, θέτοντάς το σε εφαρμογή από τον Οκτώβριο του 2002.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο σύστημα παρέχεται ήδη από όλα τα μεγάλα γραφεία της εταιρίας σε όλα τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια, καθώς επίσης και από γραφεία της εταιρίας σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων, όπως στο Marble Arch του Λονδίνου και στο St Ferdinand του Παρισιού.

Το Hertz Driving Directions” είναι ένα νέο προϊόν που δημιούργησε η Hertz, ανταποκρινόμενη άμεσα στη ζήτηση των πελατών της για μια γρήγορη και εύχρηστη μονάδα αναφοράς, που θα βρίσκεται μέσα στα γραφεία της Hertz, μέσω της οποίας ο χρήστης θα μπορεί να ”κατεβάσει” τις πιο έγκυρες οδηγίες για το πώς θα φτάσει σε οποιοδήποτε μέρος, που θα καλύπτουν διάφορες κατηγορίες μεταξύ των οποίων επιχειρήσεις, πόλεις, αξιοθέατα, εστιατόρια, δημόσιες υπηρεσίες και ταξιδιωτικές πληροφορίες. Οι οδηγίες ”κατεβαίνουν” μέσω του διαδικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν και η μονάδα έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλική προς τον χρήστη. Ενεργοποιείται με ένα απλό άγγιγμα της οθόνης, και δίνει οδηγίες σε πέντε γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Υπάρχει επίσης δυνατότητα εκτύπωσης των οδηγιών, ώστε να μπορεί ο πελάτης να τις πάρει μαζί του χωρίς να χρειάζεται ογκώδεις οδικούς χάρτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v