Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Εργο για Πανελλήνια Τράπεζα

Την προμήθεια, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της νεοϊδρυθείσας Πανελλήνιας Τράπεζας, ανέλαβε η Space Hellas. Η εταιρία έχει ολοκληρώσει τις εργασίες της σε 5 καταστήματα της τράπεζας.

Space Hellas: Εργο για Πανελλήνια Τράπεζα
Την προμήθεια, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της νεοϊδρυθείσας Πανελλήνιας Τράπεζας, ανέλαβε ύστερα από σχετικό διαγωνισμό η Space Hellas.

Η ολοκληρωμένη λύση που πρότεινε η Space Hellas στην Πανελλήνια Τράπεζα, περιλαμβάνει τη δημιουργία και διαχείριση δικτύων δεδομένων LAN και WAN, δικτύου IP Τηλεφωνίας το οποίο υλοποιείται από τη Space Hellas με εξοπλισμό της Cisco Systems, καθώς και την κάλυψη των αναγκών ασφάλειας της Τράπεζας, με προϊόντα Checkpoint.

Η λύση IP Telephony που εφαρμόζεται, βασίζεται στη υπηρεσία μεταφοράς φωνής μέσω του πρωτοκόλλου Internet (VoIP). Στηρίζεται πάνω στην υπάρχουσα δικτυακή υποδομή για δεδομένα και εξαλείφει την ανάγκη ύπαρξης ξεχωριστών τηλεφωνικών κέντρων παρέχοντας έτσι ένα πρωτοποριακό, ευέλικτο κι ενιαίο επικοινωνιακό σύστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πανελλήνια Τράπεζα είναι από τους πρώτους οργανισμούς στον ελληνικό χώρο που εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα του IP Telephony.

Η Space Hellas έχει ήδη ολοκληρώσει τις εργασίες στο κεντρικό κατάστημα της Τράπεζας στο Χολαργό, καθώς και στα υποκαταστήματα Αρτας, Λάρισας, Αγρινίου και Ξάνθης. Στόχος της Τράπεζας είναι η ίδρυση 50 καταστημάτων, μέσα στην πρώτη πενταετία, με διασπορά στις κυριότερες πόλεις της χώρας.

Η Πανελλήνια Τράπεζα είναι ένα νέο πιστωτικό ίδρυμα με έδρα στην Αθήνα και προήλθε από τη συνεργασία όλων σχεδόν των τοπικών Συνεταιριστικών Τραπεζών και Πιστωτικών Συνεταιρισμών. Ιδρύθηκε με σκοπό να υποστηρίξει τις επιχειρησιακές ανάγκες των Συνεταιριστικών Τραπεζών και Πιστωτικών Συνεταιρισμών και να συνεισφέρει στην ανταγωνιστικότητά τους, καθώς και στην προώθηση της συνεταιριστικής πίστης στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της τράπεζας ανταποκρίνονται στις χρηματοοικονομικές ανάγκες του ιδιώτη καθώς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Μετρώντας μια μακρόχρονη πείρα από το 1985, η Space Hellas διαθέτει και προσφέρει τεχνογνωσία, εμπειρία, πανελλαδικό δίκτυο υποστήριξης, αποτελεσματική εκπαίδευση, καθώς και πληρότητα και ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών, πιστοποιημένων με ISO 9001.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v