Στην διοικητική ομάδα του Ομίλου Intrum οι Γεωργακόπουλος και Aranguren

Οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ από τις 4 Φεβρουαρίου 2020. Οι κ.κ. Javier Aranguren και Γιώργος Γεωργακόπουλος θα αναφέρονται απευθείας στην Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου κ. Mikael Ericson.

Στην διοικητική ομάδα του Ομίλου Intrum οι Γεωργακόπουλος και Aranguren

O κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα ως Διευθύνων Σύμβουλος της ελληνικής θυγατρικής, και ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής στην Τράπεζα Πειραιώς, τον στρατηγικό συνεργάτη της Intrum στην Ελλάδα, εντάσσεται επίσης στην Διοικητική Ομάδα του Ομίλου (Group Management Team), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, o κ. Javier Aranguren αναλαμβάνει καθήκοντα ως Chief Investment Officer (CIO) στην Intrum και παράλληλα τοποθετείται και στην Διοικητική Ομάδα του Ομίλου της εταιρείας ως μέλος αυτής. Κατά το παρελθόν, ο κ. Aranguren κατείχε την θέση του Διευθυντή Επενδύσεων του Ομίλου ενώ παράλληλα εκτελούσε καθήκοντα ως συν-επικεφαλής της δραστηριότητας Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου (Portfolio Investment) του Ομίλου από τον Ιούνιο του 2019.

Οι εν λόγω αλλαγές τίθενται σε ισχύ από τις 4 Φεβρουαρίου 2020. Οι κ.κ. Javier Aranguren και Γιώργος Γεωργακόπουλος θα αναφέρονται απευθείας στην Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ομίλου κ. Mikael Ericson.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v