Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε απεργία στις 20 Δεκεμβρίου η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ

Διατάξεις που αφορούν στο νέο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλου με το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για τις 20 Δεκεμβρίου.

Σε απεργία στις 20 Δεκεμβρίου η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ
Τα θέματα που αφορούν τις διατάξεις του υπό διαμόρφωση νομοσχεδίου για την τροποίηση του νόμου 2773/99 για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ήταν το αντικείμενο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλου με το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Ο Α. Τσοχατζόπουλος, ενημέρωσε τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ για το περιεχόμενο της νομοθετικής ρύθμισης, με την οποία θα ολοκληρωθεί η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα, ενώ οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μετά από δύο εβδομάδες, προκειμένου η ΓΕΝΟΠ να διαμορφώσει και τις δικές της απόψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τροπολογία προβλέπει την κατασκευή 4 ιδιωτικών μονάδων ηλεκτροπαραγωγής συνολικής ισχύος 1500MW, ενώ την παραγώμενη ενέργεια θα την απορροφά στο σύνολο της ο ΔΕΣΜΗΕ.

Στο μεταξύ η ΓΕΝΟΠ έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία για τις 20 Δεκεμβρίου με σειρά αιτημάτων που αφορούν την μερική μετοχοποίηση, το μισθολόγιο προσωπικού, πρόσληψη τεχνικού προσωπικού, τη ΡΑΕ και τον Ν. 2773/99, το οργανόγραμμα και την αναδιάρθρωση της επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v